Nopea toimitus Toimitetaan kuljetettavaksi 1-5 arkipäivässä
Paljon maksutapoja Verkkopankki, Luottokortit, Klarna
Laaja valikoima Yli 10 000 tuotetta
Luotettava verkkokauppa 5 / 5 (Facebook)

Yliluonnollinen avioliitto

Dan Wilson

24,00  21,60 

Tarjous on voimassa 31.5.2021 saakka.
  
KustantajaTV7 Kustannus
Julkaistu2012
Sivumäärä235
Koko145 x 225 x 16 mm
Tuotemuotopehmeäkantinen
ISBN / EAN9789525865233

Onko avioliittosi kaikkea sitä, mitä Jumala tarkoitti sen olemaan?Jumala kaipaa läheistä suhdetta ihmiseen ja hän on luonut meidät sitä varten. Miehen ja naisen avioliitto heijastaa tätä rakkauden, rauhan, läheisyyden ja hedelmällisyyden liittoa. Missä tahansa tilanteessa avioliittosi onkaan, Jumala kykenee valtaamaan sen rakkaudellaan ja tekemään siitä yliluonnollisen.

Avain yliluonnolliseen avioliittoon on Hengen johtama läheisyys. Läheisyys Jumalan kanssa saa aikaan sen, että voimme saavuttaa valtavan läheisyyden avioliitossamme. Mies, nainen ja Jumala yhdistyvät ja muodostavat kokonaisuuden, johon saatanalla ei ole keinoa hyökätä, ei asetta, jolla tuhota, eikä taistelusuunnitelmaa, jolla se voisi voittaa.
Yliluonnollinen avioliitto -kirjassa Dan Wilson käy läpi ne tärkeät askeleet, jotka vievät Hengen johdattamaan läheisyyteen – pariskuntana, joka on yhtä toistensa ja Jumalan kanssa.
—–
”Dan Wilson kuvaa taitavasti yliluonnollisia kohtaamisiaan Jumalan kanssa ja kuinka ne ovat muuttaneet hänen elämäänsä ja avioliittoaan. Kirjassa Yliluonnollinen avioliitto pääset sisälle opetuksiin, joita Dan on saanut matkan varrella ja kuulet, millaisia siunauksia elämä Jumalan yliluonnollisessa läsnäolossa on tuonut Danin avioliittoon. Kirja on ajankohtainen ja tarpeellinen sanoma avioliitoille tämän päivän seurakunnassa.”
– Randy Clark, Global Awakening
Dan Wilson toimii silmäkirurgina San Angelossa, Texasissa. 27 vuoden ajan hän on auttanut korjaamaan ihmisten fyysistä näkökykyä ja nyt hänen fokuksensa on siirtynyt tuomaan Kristuksen morsiamelle näkyä yliluonnollisesta avioliitosta, valmistaen tietä sulhasen paluulle. Hän on ollut 28 vuotta onnellisesti naimisissa vaimonsa Lindan kanssa, ja he ovat olleet mukana perustamassa Supernatural Marriages Ministries -järjestöä, jonka tavoite on rohkaista aviopareja löytämään Hengen johtama läheisyys avioliitoissaan.

Tuotearvioita ei vielä ole.

Lisää arvio

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Yliluonnollinen avioliitto”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tuotetunnus (SKU): 9789525865233 Osastot: , ,