Nopea toimitus Toimitetaan kuljetettavaksi 1-5 arkipäivässä
Paljon maksutapoja Verkkopankki, Luottokortit, Klarna
Laaja valikoima Yli 10 000 tuotetta
Luotettava verkkokauppa 5 / 5 (Facebook)

Yksinäisyys – tehtäväkirja avuksesi

Ari Marjovuo, Jenny Julkunen, Maria Rakkolainen

29,00  26,10 

Tarjous on voimassa 31.5.2021 saakka.
  
KustantajaTuuma-kustannus
Julkaistu2019
Sivumäärä180
Tuotemuotokovakantinen
ISBN / EAN9789524519465

Tämä kirja on sinulle, joka olet väsynyt yksinäisyyden tunteeseen.Tutkimusten pohjalta tiedetään, että haitalliseen ajatteluun pureutuminen vähentää yksinäisyyttä enemmän kuin esimerkiksi sosiaalisten taitojen harjoittelu tai sosiaalisten kontaktien lisääminen. Tehtäväkirja auttaa sinua tunnistamaan omia ajattelu- ja toimintatapojasi sekä löytämään uusia oivalluksia ja vaihtoehtoisia tapoja ajatella ja toimia. Yksinäisyyden voittaminen on siten kaikkia niitä tekoja, jotka vievät sinua kohti itsesi näköistä elämää ja sellaisia ihmissuhteita, joissa tulet paremmin nähdyksi ja kuulluksi.Tehtäväkirja pohjautuu tutkittuun tietoon yksinäisyyteen vaikuttamisesta, ja sitä on kehitetty yhdessä yksinäisyyttä kokeneiden kanssa. Kirjan perusta on HelsinkiMission Näkemys-hankkeessa, jonka tavoitteena on vähentää ihmisten kokemaa yksinäisyyttä.

Psykoterapeutti, sosiaalipsykologi, valtiotieteiden tohtori Ari Marjovuo on HelsinkiMission projektijohtaja ja yrittäjä. Arilla on pitkäaikainen kokemus kliinisestä työstä ja organisaation kehittämisestä.
Jenny Julkunen on toimintaterapeutti ja sosiaalipsykologi. Hän työskentelee HelsinkiMissiossa projektikoordinaattorina. Jennyllä on monipuolinen kokemus kohtaamistyöstä ja hän on aikaansaava ja innokas kehittäjä.
Maria Rakkolainen on sosiaalipsykologi ja yhteiskuntatieteiden tohtori. Hän työskentelee HelsinkiMissiossa projektikoordinaattorina. Maria on vuorovaikutuksen ja kehittämisen ammattilainen ja kokenut motivoivan haastattelun tutkija, kouluttaja ja työnohjaaja.

Tuotearvioita ei vielä ole.

Lisää arvio

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Yksinäisyys – tehtäväkirja avuksesi”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tuotetunnus (SKU): 9789524519465 Osastot: , ,