Nopea toimitus Toimitetaan kuljetettavaksi 1-5 arkipäivässä
Paljon maksutapoja Verkkopankki, Luottokortit, Klarna
Laaja valikoima Yli 10 000 tuotetta
Luotettava verkkokauppa 5 / 5 (Facebook)

Yhteisönä verkossa — Miten rakennat digiseurakuntaa

Johanna Sandberg

18,90 

  
KustantajaKirjapaja
Julkaistu2021
Koko209 x 145 x 15 mm
Tuotemuotopehmeäkantinen
ISBN / EAN9789523545151

Kirkko teki kaikkien aikojen digiloikan maaliskuussa 2020, kun pienimpienkin seurakuntien jumalanpalveluselämä siirtyi verkkoon. Mutta mitä muuta digiseurakunta on kuin yhdensuuntaisia jumalanpalveluslähetyksiä ja tekniikkaa? Miten seurakuntayhteys voi toteutua verkossa?

Tämä käytännönläheinen opas pureutuu seurakuntayhteisön olemukseen ja sen mahdollisuuksiin verkkoympäristössä. Se johdattaa lukijansa kädestä pitäen tarjolla olevan tekniikan täysipainoiseen hyödyntämiseen ja herättelee pohtimaan, mihin ja miten verkkoa kannattaa seurakuntaelämässä käyttää.

Verkko on yksi tila kohdata seurakuntalaisia. Vaikka kriisi ajoi kirkon verkkoon, sen ei välttämättä kannata heti poistua sieltä.

Riihimäkeläinen TM Johanna Sandberg työskentelee yhteisövalmentajana Hengen uudistus kirkossamme -yhdistyksessä. Hän on perehtynyt seurakuntayhteisöjen rakentamiseen ja valmentamiseen sekä kehittänyt vuorovaikutuksellisia verkkotuotantoja isoista yleisötapahtumista valmennuksiin, striimeihin ja rukoushetkiin.

Paino 0.188 kg

Tuotearvioita ei vielä ole.

Lisää arvio

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Yhteisönä verkossa — Miten rakennat digiseurakuntaa”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Tuotetunnus (SKU): 9789523545151 Osastot: , ,