Nopea toimitus Toimitetaan kuljetettavaksi 1-5 arkipäivässä
Paljon maksutapoja Verkkopankki, Luottokortit, Klarna
Laaja valikoima Yli 10 000 tuotetta
Luotettava verkkokauppa 5 / 5 (Facebook)

Voittava elämä

Watchman Nee

22,00  19,80 

  
KustantajaKKJMK
Julkaistu2019
Sivumäärä188
Tuotemuotopehmeäkantinen
ISBN / EAN9789527058886

Tunnetko voittavan elämän?
Häpeätkö sitä millaista kristillistä elämää elät?
Oletko epäonnistunut niin surkeasti yrittäessäsi saavuttaa voittoa, että huudat: ”Minä viheliäinen ihminen, kuka pelastaa minut tästä kuoleman ruumiista” (Room. 7:24)?

Voit olla varma siitä, että pelastuksesi on lähellä: ”Kiitos Jumalalle Jeesuksen Kristuksen, meidän Herramme, kautta” (Jae 25.) Voittavaa elämää ei nimittäin saavuteta vaan saadaan. Se ei ole muuttunut elämä vaan vaihdettu elämä. Se ei ole tukahduttamista vaan ainoastaan ilmaisemista. Suoraan sanottuna se ei löydy sinusta itsestäsi, koska se on Kristuksessa, joka elää sinussa. Se on elämää, jonka Jumala antaa ja jonka vastaanotat, kun uskot hänen Poikaansa Jeesukseen Kristukseen. Se on elämää, joka voittaa synnin, antaa läheisen yhteyden Jumalaan ja on täynnä tyytyväisyyttä ja voimaa. Se on jo sinussa odottaen, että ryhdyt tutkimaan sitä. Sen voiman kokemisen salaisuus on siinä, että päästät irti itsestäsi ja annat Kristuksen elää sijastasi. Tämä edellyttää lapsenuskoa. Silloin olet enemmän kuin voittaja hänen kauttaan, joka rakastaa sinua.

  1. IP-TK

    Jumalan tiet ovat salatut ja saatamme joskus tarvita hengellisen isän opastusta löytääksemme tien eteenpäin ja kohdataksemme totuuden elämässämme. Jeesus sanoi: ”Jokainen, joka on totuudesta, kuulee minun ääneni.”. Koen tämän kirjan kirjoittajan Watchman Neen tunteneen totuuden. Hän johdatti Kiinan seurakuntaa totuuden tuntemiseen jo vuonna 1935, jolloin nämä opetukset puhuttiin ja nyt vihdoin saamme lukea nämä suomenkielellä. Tämä kirja ei tee tyhjäksi Raamatun totuuksia, vaan vahvistaa ne ja johdattaa lukijansa kaikkeen totuuteen ja iankaikkisen elämän tielle.
    Room. 8:13-14 Sillä jos te lihan mukaan elätte, pitää teidän kuoleman; mutta jos te Hengellä kuoletatte ruumiin teot, niin saatte elää. Sillä kaikki, joita Jumalan Henki kuljettaa, ovat Jumalan lapsia.

Lisää arvio

Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tuotetunnus (SKU): 9789527058886 Osastot: , ,