Nopea toimitus Toimitetaan kuljetettavaksi 1-5 arkipäivässä
Paljon maksutapoja Verkkopankki, Luottokortit, Klarna
Laaja valikoima Yli 10 000 tuotetta
Luotettava verkkokauppa 5 / 5 (Facebook)

Viisi toimintahäiriötä tiimissä

Patrick Lencioni

Loppuunmyyty

34,00  30,60 

KustantajaPäivä
Tuotemuotokovakantinen
ISBN / EAN9789524756839

Kathryn Petersen on Decision Tech -yhtiön tuore toimitusjohtaja. Hän kohtaa heti äärimmäisen haasteen: johtotiimissä on kitkaa, joka uhkaa koko yhtiön toimintaa. Saako Kathryn tiimin puhaltamaan yhteen hiileen? Saako hän potkut? Kaatuuko yhtiö?

Patrick Lencionin kertomus kuvitteellisesta huipputeknologiayrityksestä tempaa mukaansa. Kathrynin taitava eteneminen tiiminrakentajana on aika ajoin kuin eleetöntä mutta jännittävää shakinpeluuta. Jokainen siirto on harkittava tarkkaan, virheisiin ei ole varaa.
Kertomuksen edetessä avautuvat tiimin viisi perusheikkoutta, toimintahäiriötä, jotka on saatava korjattua. Samat häiriöt haittaavat monien tosielämän tiimien toimintaa – parhaimpienkin. Kirjan lopussa onkin ytimekäs yhteenveto ja käytännön ohjeita toimintahäiriöiden poistamiseksi ja tiimityön tehostamiseksi.
Valtit:
-Jännittävä kertomus liikemaailmasta!
-Käytännön neuvoja tiimityön tehostamiseksi
Kohderyhmät:
-Johtajat, tiiminvetäjät
-Miehet ja naiset
Patrick Lencioni on liikkeenjohdon asiantuntija, konsultti, puhuja ja menestyskirjailija. The Table Group -yrityksen perustajana ja johtajana hän on antanut neuvontaa sekä yritysten toimitusjohtajille ja johtotiimeille että seurakuntien ja yleishyödyllisten järjestöjen johtajille. Lencionin näkemyksistä ja toiminnasta on kirjoitettu useissa liike-elämän julkaisuissa. Häneltä on julkaistu aiemmin teos Avoimeksi riisuttuna (Päivä 2011).

Tuotearvioita ei vielä ole.

Lisää arvio

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Viisi toimintahäiriötä tiimissä”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tuotetunnus (SKU): 9789524756839 Osastot: , ,