Nopea toimitus Toimitetaan kuljetettavaksi 1-5 arkipäivässä
Paljon maksutapoja Verkkopankki, Luottokortit, Klarna
Laaja valikoima Yli 10 000 tuotetta
Luotettava verkkokauppa 5 / 5 (Facebook)

Viisi suhdetta runsauteen

Lasse Wendelin

35,50  31,95 

Tarjous on voimassa 31.5.2021 saakka.
  
KustantajaPäivä
Sivumäärä222
Koko134 x 213 mm
Tuotemuotokovakantinen
ISBN / EAN9789524752299

Viisi suhdetta runsauteen· Suhde itseen· Suhde toisiin· Suhde aikaan· Suhde rahaan· Suhde elämäänHengästytkö henkisesti joutuessasi kuuntelemaan jatkuvaa saarnaa siitä, että ainoa pysyvä asia nykyään on muutos? Tuntuuko, että vauhtisokeus yllättää ja elämä karkaa käsistä?Tasapainoinen ja onnellinen elämä on mahdollista rajuistakin muutoksista huolimatta. Muutos ei kuitenkaan tule ulkoa, vaan ihmisen sisältä. Muutoksen siemen on meissä jokaisessa.

Hallinnan tunteen säilyttäminen muutoksen pyörteissä on aina ollut punaisena lankana Lasse Wendelinin elämässä. Samaa ydinajatusta hän valottaa valmennustyössään, jonka toimivuudesta ovat todisteena lukuisat tyytyväiset asiakkaat niin perinteikkäissä perheyhtiöissä kuin maailmanlaajuisissa suuryrityksissäkin.
Kauppatieteiden maisteri, valmentaja Lasse Wendelin on pitänyt satoja valmennustilaisuuksia ja hoitanut tuhansia asiakastapaamisia kaikkiaan kuudessa maassa ja kolmella kielellä. Tässä kirjassa hän kiteyttää sanomansa yksinkertaiseen, helposti omaksuttavaan muotoon.
Kirjan peruslähtökohta on, että jokainen ihminen on mittaamattoman arvokas, kunnioituksen arvoinen ja ainutlaatuinen, ja sellaisena häntä on myös kohdeltava.
Prime Life Media.

Tuotearvioita ei vielä ole.

Lisää arvio

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Viisi suhdetta runsauteen”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tuotetunnus (SKU): 9789524752299 Osastot: , ,