Nopea toimitus Toimitetaan kuljetettavaksi 1-5 arkipäivässä
Paljon maksutapoja Verkkopankki, Luottokortit, Klarna
Laaja valikoima Yli 10 000 tuotetta
Luotettava verkkokauppa 5 / 5 (Facebook)

Vierasta tulta

John MacArhthur

27,75  24,98 

  
KustantajaDatakirjat
Julkaistu2017
Sivumäärä320
Koko148 x 210 x 27 mm
Tuotemuotokovakantinen
ISBN / EAN9789526825830

Mitä Jumala sanoisi niistä, jotka antavat häpeämättömän ja väärän kuvan Hänen Pyhästä Hengestään?Niistä, jotka muuttavat aidon palvonnan järjettömäksi kaaokseksi? Niistä, jotka korvaavat evankeliumin terveyden ja rikkauden harhakuvitelmilla? Niistä, jotka tulevat Hänen nimessään ja kuitenkin puhuvat harhaa tai niistä, jotka myyvät väärää toivoa epätoivoisille ihmisille miljoonilla dollareilla?

Karismaattinen liike on aina ollut hyvä kasvualusta skandaaleille, ahneudelle, väärille opeille ja erilaisille hengellisille juonitteluille. Liike kasvaa ennennäkemättömällä vauhdilla mutta vie aivan väärään suuntaan.
Uskon sana -liike ja uusapostolinen reformaatio ovat osa karismaattista liikettä. Ne tarjoavat menestysevankeliumin tyhjiä lupauksia. Monet julkisuudessa esiintyvät karismaatikot julistavat ”kristinuskoa” ilman Kristusta ja Pyhää Henkeä ilman pyhyyttä. Heidän opetuksillaan on valtava ja tuhoisa vaikutus, kun suuret televisioverkot välittävät heidän harhaoppejaan kaikkialle maailmaan.
Pastori John MacArthur kertoo Vierasta tulta -kirjassaan karismaattisen liikkeen pahanmakuisesta historiasta. Hän paljastaa väärien profeettojen harhat ja antaa tyrmäävät perusteet hylätä heidät. Samalla hän osoittaa miten Pyhää Henkeä kunnioitetaan oikein. Ennen muuta hän pitää kiinni Raamatusta erehtymättömänä Jumalan Sanana ja ainoana mittapuuna, jota vasten kaikki totuusväittämät on testattava.
Suomentanut: Matti Leisola

Tuotearvioita ei vielä ole.

Lisää arvio

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Vierasta tulta”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tuotetunnus (SKU): 9789526825830 Osastot: , ,