Nopea toimitus Toimitetaan kuljetettavaksi 1-5 arkipäivässä
Paljon maksutapoja Verkkopankki, Luottokortit, Klarna
Laaja valikoima Yli 10 000 tuotetta
Luotettava verkkokauppa 5 / 5 (Facebook)

Veljiä vahvistamassa

Veli Andreas ja Al Janssen

23,00  20,70 

Tarjous on voimassa 31.5.2021 saakka.
  
KustantajaKuva ja sana
Julkaistu2006
Sivumäärä336
Koko240 mm
Tuotemuotopehmeäkantinen
ISBN / EAN9515851696

“Kukaan ei Veli Andreaan tavalla tiedä totuutta vainotusta seurakunnasta.Eikä kukaan pysty kirjoittamaan Lähi-idän tilanteesta kuten hän.”Steve GaukrogerJuutalaiset Jeesukselle -lähetyksen hallituksen pj

Mies, josta tuli legenda eläessään hänen avatessaan Itä-Euroopan kattaneen Raamattujen salakuljetusverkoston ja joka kuljetti yhtenä yönä Kiinan rantavesiin miljoona Raamattua, on elämänsä viimeisimmät 35 vuotta keskittänyt voimansa Lähi-idän kansojen keskellä tapahtuvaan elävän Kristuksen tunnetuksi tekemiseen.
“Israelissa on ehkä kymmenisen tuhatta juutalaista kristittyä, palestiinalaisten joukossa 70 000 nimellisesti kristittyä. Työskentelen nähdäkseni vielä räjähdysmäisen evankeliumin läpimurron näiden kansojen keskellä”, Veli Andreas tunnustaa, todeten: “Jeesuksen kohtaaminen ainoastaan voi muuttaa Raamatun maiden nykyisen tilanteen.”
PLO:N TOIMISTOT VARUSTETTIIN RAAMATUILLA. TULOS: USEAN PLO:N JOHTOHENKILÖN ELÄMÄ MUUTTUI. VELI ANDREAS SAI KASTAA HEIDÄT KRISTUKSEEN.
GAZASSA AVATTIIN RAAMATTUKAUPPA, JOSSA HAMASIN TERRORISTIT ASIOIVAT SÄÄNNÖLLISESTI.
ISLAMILAISEN JIHADIN 15 VUOTTA ISRAELIN VANKILASSA ISTUNUT JOHTOMIES PYYSI HENKILÖKOHTAISIA RAAMATTUTUNTEJA SAKARJAN KIRJASTA.
JASSER ARAFATIN TYTÄR SAI YKSIVUOTISLAHJANA VELI ANDREAALTA KUMMIRAAMATUN.
Veli Andreaan – “Jumalan salakuljettajan” – elämän alkuvuosista kertonut Piikkilanka ei pidätä -kirja (suomeksi Uuden Tien kustantamana) levisi pelkästään englanniksi kymmenen miljoonan painoksena välittäen lähes uskomattomalta vaikuttavan kertomuksen maailmalle. Tämä kirja kertoo jatkon. Kirjasta ei puutu jännitystä, romantiikkaa, lähetystä, uskoa – se on tämän päivän Apostolien teot. Kirja on erinomainen kutsu kokemaan taivasten valtakunnan todellisuus kaikkialla maanpiirillä.

  1. Elina

    Todella koskettava ja ajatuksia herättävä kirja. Mielestäni yksi parhaimpia kirjoja vainotusta seurakunnasta, Lähi-idästä ja muslimien evankelioinnista. Avaa tasapuolisesti tilannetta Israelin ja Palestiinan konfliktissa raamatulliselta ja humanitääriseltä pohjalta ja haastaa totuttuja ja virheellisiäkin käsityksiä olematta poliittinen tai puolueellinen. Suosittelen kaikille Lähi-Idästä,Israelista ja muslimeista kiinnostuneille. Tämä pitäisi sisällyttää lähetystyön opintokokonaisuuksiin!

Lisää arvio

Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tuotetunnus (SKU): 9515851696 Osastot: , ,