Nopea toimitus Toimitetaan kuljetettavaksi 1-5 arkipäivässä
Paljon maksutapoja Verkkopankki, Luottokortit, Klarna
Laaja valikoima Yli 10 000 tuotetta
Luotettava verkkokauppa 5 / 5 (Facebook)

Vegaanin ravitsemus

Johanna Kaipiainen

Loppuunmyyty

35,00 

KustantajaReadme.fi
Julkaistu2019
Sivumäärä233
Koko217 × 158 × 21 mm
Tuotemuotokovakantinen
ISBN / EAN9789523218307

Opas ruokavalion koostamiseenTähän kirjaan on koottu kaikki se, mitä vegaanien ravitsemuksesta ja terveydestä on tähän mennessä tutkittu. Se on myös opas vegaaniruokavalion täyspainoiseen koostamiseen.Mukana ovat sekä ne ravintoaineet, jotka jokaisen vegaanin on hyvä tietää, että ne, joista joskus huolehditaan turhankin paljon.Oma lukunsa on raskaana oleville, imettäville ja lapsille. Kirjassa pohditaan myös vegaanejakin askarruttavia ajankohtaisia kysymyksiä, kuten soijan terveysvaikutuksia, riittävää D-vitamiinin määrää ja vegaaniruoan saatavuutta päiväkodeissa ja kouluissa.

Johanna Kaipiainen on koulutukseltaan Elintarviketieteiden maisteri, laillistettu ravitsemusterapeutti  ja vegaanin ravitsemukseen perehtynyt tunnettu asiantuntija.
”Ryhdyin kasvissyöjäksi, tarkemmin määritellen laktoovovegetaristiksi helmikuussa 1992. Vegaaniksi siirtyminen herätti myös kiinnostukseni ravitsemustieteeseen. Huomasin, että Suomessa ravitsemusasiantuntijoiden suhtautuminen vegaaniruokaan laahasi usein muuta maailmaa jäljessä. Osaamista ja tietoa ei ollut, asenteissakin olisi ollut parantamisen varaa. Ihmiset, jotka laativat ravitsemussuosituksia vegaaneille, eivät tuntuneet aina tietävän edes mitä vegaanit syövät. Tämä päivänä tietoa on, mutta luotettavan tiedon löytäminen etenkään ravitsemusasioissa ei ole tullut helpommaksi eikä maallikon ole helppo päättää ketä oikein pitäisi uskoa.”

Tuotearvioita ei vielä ole.

Lisää arvio

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Vegaanin ravitsemus”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tuotetunnus (SKU): 9789523218307 Osastot: , ,