Nopea toimitus Toimitetaan kuljetettavaksi 1-5 arkipäivässä
Paljon maksutapoja Verkkopankki, Luottokortit, Klarna
Laaja valikoima Yli 10 000 tuotetta
Luotettava verkkokauppa 5 / 5 (Facebook)

Vartiotorni, valtakunta uudessa valossa

Pasi Turunen

22,00  19,80 

Tarjous on voimassa 31.5.2021 saakka.
  
KustantajaKuva ja Sana
Julkaistu3.uud.p. 2017
Sivumäärä280
Koko210 x 130 x 20 mm
Tuotemuotopehmeäkantinen
ISBN / EAN9789515853288

Ristin symboli on Jehovan todistajille nykyään kauhistus. Tiedätkö, että ristiä käytettiin vuosikausia Vartiotorni-lehden kannessa? Miksi järjestö kieltää jäseniltään elämää pelastavat verensiirrot?Jehovan todistajat tunnetaan parhaiten monista täyttymättömistä ”maailmanlopun” ennustuksista. Liikkeen historia kätkee sisälleen useita järjestön kannalta epämieluisia asioita, joiden kaivelemisesta kuka tahansa Jehovan todistaja voisi joutua erotetuksi. Tässä kirjassa tuodaan esille asioita kulissien takaa. Kirjan sivuilla on harvinaisia ja ainoalaatuisia alkuperäisdokumentteja valokopioina. Kirjan monipuolisuus käy ilmi pelkästään sisällysluetteloa selaamalla.

Pasi Turusen huolellinen tutkimustyö herätti jo kirjan ensimmäisen painoksen ilmestyttyä suurta mielenkiintoa aina mediaa myöten. Siitä muodostui nopeasti alansa perusteos, joka myytiin pian loppuun. Nyt paljon kysytty kirja on viimein saatavana toisena, uudistettuna painoksena. Kirjan tiedot on saatettu ajan tasalle ja sen sivuille on lisätty täysin uutta aineistoa.
Jokaisen Jehovan todistajien järjestöstä kiinnostuneen tulisi tutustua tämän kirjan sisältöön. Se tarjoaa toisenlaisen, kriittisen näkökulman Jehovan todistajista. Verraton apu evankelioinnissa ja jokaiselle, jolla on läheisiä Jehovan todistajien vaikutuspiirissä.

Tuotearvioita ei vielä ole.

Lisää arvio

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Vartiotorni, valtakunta uudessa valossa”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tuotetunnus (SKU): 9789515853288 Osastot: , ,