Nopea toimitus Toimitetaan kuljetettavaksi 1-5 arkipäivässä
Paljon maksutapoja Verkkopankki, Luottokortit, Klarna
Laaja valikoima Yli 10 000 tuotetta
Luotettava verkkokauppa 5 / 5 (Facebook)

Valtakunnan salaisuuksia 2 – Pyhä Henki, Jumala kanssamme

Jan Cedercreutz

Loppuunmyyty

6,00  5,40 

KustantajaUskon Sanan Kustannus
Julkaistu2014
Sivumäärä56
Koko135 x 200 x 3 mm
Tuotemuotopehmeäkantinen
ISBN / EAN9789518918502

Jumala ei ole kaukainen eikä välinpitämätön. Jumala on rakkaus ja jokainen meistä voi löytää läheisen suhteen Jumalaan – suhteen, jossa kommunikointi on molemminpuolista ja yhteys todellista.

Jos olet kyllästynyt vain olemaan kristitty ja suorittamaan kristinuskoa, on sinun aika kohdata persoonallinen Jumala. Pyhä Henki ei ole vain voima tai armolahjojen antaja vaan persoona. Hän on Immanuel eli Jumala meidän kanssamme, kun Jeesus oli opetuslapsille.
Opi tuntemaan Pyhä Henki. Anna Hänen johdattaa sinut Jumalan ja Sanan tuntemiseen, sillä tästä kristinuskossa on kyse: Elävästä suhteesta elävään Jumalaan.
Suositus:
Luin suurella mielenkiinnolla Jan Cedercreutzin kirjan ”Valtakunnan salaisuuksia”. Siinä on kaksi osaa: Ensimmäinen osoittaa Isän Jumalan rakkauden ehdottomuutta jokaista kohtaan ja toinen Pyhän Hengen äänen kuulemista, joka on mahdollista jokaiselle uudestisyntyneelle kristitylle. On kyse rakkaussuhteesta, mikä ei edellytä palvelemista, mutta on seurausta tästä suhteesta.
Kirjoittaja on saanut puettua yksinkertaisesti ymmärrettäväksi opetukseksi nämä aivan keskeiset ydinasiat kristityn elämästä. Isän rakkauden ehdottomuus ja Pyhän Hengen äänen kuuleminen ovat liian usein väärin ymmärrettyjä ja siksi puutteellisesti koettuja totuuksia seurakunnissa. Erityisesti pidin siitä, että Jan Cedercreutz toi opetuksen omien kokemuksiensa kautta käytännön läheiseksi ja antoi lukijalle myös konkreettisia käytännön ohjeita.
Suosittelen lämpimästi jokaisen kristityn luettavaksi. Parasta olisi, että jokainen uusi uskova saisi omaksutuksi heti alkuvaiheessa nämä ydinopetukset.
Seppo Pehkonen
Pastori, Cityseurakunta – Helsinki
Päätoimittaja, Näky magazine

Tuotearvioita ei vielä ole.

Lisää arvio

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Valtakunnan salaisuuksia 2 – Pyhä Henki, Jumala kanssamme”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tuotetunnus (SKU): 9789518918502 Osastot: , ,