Nopea toimitus Toimitetaan kuljetettavaksi 1-5 arkipäivässä
Paljon maksutapoja Verkkopankki, Luottokortit, Klarna
Laaja valikoima Yli 10 000 tuotetta
Luotettava verkkokauppa 5 / 5 (Facebook)

Valtakunnan salaisuuksia 1 – Jumala on rakkaus

Jan Cedercreutz

6,00  5,40 

Varastossa

Tarjous on voimassa 31.5.2021 saakka.
  
KustantajaUskon Sanan Kustannus
Julkaistu2014
Sivumäärä72
Koko135 x 200 x 4 mm
Tuotemuotopehmeäkantinen
ISBN / EAN9789518918496

Millainen Jumala on? Hyvä kysymys.Monet uskovat kyllä Jumalaan, mutta harvat tuntevat Hänet. Itse halusin löytää Jumalan, jonka voisin tuntea – Jumalan, joka aidosti välittää. Etsintäni johti kohtaamiseen, joka radikaalisti muutti elämäni.

”Elämä on yhtä kadonneen rakkauden etsimistä, kunnes löydät sen, Jeesuksessa Kristuksessa” JC 1992
Jos et tunne Jumalaa, niin sinulta puuttuu elämästä se kaikkein tärkein. Jumala on rakkaus ja Hän ei ole vain luonut sinua, vaan tuntee sinut paremmin kuin kukaan. Hän rakastaa sinua ja haluaa, että sinäkin opit tuntemaan Hänet henkilökohtaisesti. Hänen rakkautensa muuttaa elämäsi.
”Joka ei rakasta, se ei tunne Jumalaa, sillä Jumala on rakkaus.” (1. Joh. 4:8)
Suositus:
Luin suurella mielenkiinnolla Jan Cedercreutzin kirjan ”Valtakunnan salaisuuksia”. Siinä on kaksi osaa: Ensimmäinen osoittaa Isän Jumalan rakkauden ehdottomuutta jokaista kohtaan ja toinen Pyhän Hengen äänen kuulemista, joka on mahdollista jokaiselle uudestisyntyneelle kristitylle. On kyse rakkaussuhteesta, mikä ei edellytä palvelemista, mutta on seurausta tästä suhteesta.
Kirjoittaja on saanut puettua yksinkertaisesti ymmärrettäväksi opetukseksi nämä aivan keskeiset ydinasiat kristityn elämästä. Isän rakkauden ehdottomuus ja Pyhän Hengen äänen kuuleminen ovat liian usein väärin ymmärrettyjä ja siksi puutteellisesti koettuja totuuksia seurakunnissa. Erityisesti pidin siitä, että Jan Cedercreutz toi opetuksen omien kokemuksiensa kautta käytännön läheiseksi ja antoi lukijalle myös konkreettisia käytännön ohjeita.
Suosittelen lämpimästi jokaisen kristityn luettavaksi. Parasta olisi, että jokainen uusi uskova saisi omaksutuksi heti alkuvaiheessa nämä ydinopetukset.
Seppo Pehkonen
Pastori, Cityseurakunta – Helsinki
Päätoimittaja, Näky magazine

Tuotearvioita ei vielä ole.

Lisää arvio

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Valtakunnan salaisuuksia 1 – Jumala on rakkaus”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tuotetunnus (SKU): 9789518918496 Osastot: , ,