Nopea toimitus Toimitetaan kuljetettavaksi 1-5 arkipäivässä
Paljon maksutapoja Verkkopankki, Luottokortit, Klarna
Laaja valikoima Yli 10 000 tuotetta
Luotettava verkkokauppa 5 / 5 (Facebook)

Valmiina Jeesuksen takaisin tuloon

David Pawson

10,00 

  
KustantajaKKJMK
Julkaistu2017
Sivumäärä219
Koko135 x 210 x 15 mm
Tuotemuotopehmeäkantinen
ISBN / EAN9789527058701

Pohdiskelut Herramme toisesta tulemuksesta eivät ole mitään uutta. Jo Tessalonikan pyhiä johdettiin asiassa harhaan. Paavalin kaksi ojentavaa kirjettä, jotka kuuluvat hänen varhaisimpiinsa, käsittelevät aihetta niin syvällisesti ja käytännöllisesti sekä myös yksityiskohtaisesti, ettei sitä ole käsitelty samalla tavalla missään muualla Uudessa testamentissa. ”Tempaus”, laittomuuden ihminen, temppeli – nämä ja monet muut mielenkiinnon kohteet löytyvät vain täältä. Mutta siellä on myös paljon tervehenkisiä ohjeita niille, jotka ovat ”niin pää pilvissä, ettei heistä ole hyötyä maailmassa”. Toisten asioihin sekaantuminen, muiden anteliaisuuden varassa eläminen sen sijaan, että hankkisi itse oman elantonsa, profeetallisten sanojen halveksunta, seksuaalinen käyttäytyminen, joka on enemmän himoa kuin rakkautta – nämä ovat niitä nuolia, jotka löytävät tiensä maaliin seurakunnan sisällä.

Kahden vuosituhannen jälkeen nämä kirjeet ovat yhtä ajankohtaisia tänään kuin ne ovat aina olleet. Paavali ei ehkä koskaan arvannut, että niistä tulisi osa Raamattua, jota Jumalan suunnitelmien mukaan tultaisiin käyttämään kunnes historia päättyisi ja ikuisuus alkaisi.

Kirjoittajasta:
David Pawsonilla on maailmanlaajuinen opettamisen palvelutehtävä, erityisesti hengellisten johtajien keskuudessa. Hän on kirjoittanut lukuisia kirjoja ja tullut tunnetuksi televisio-ohjelmiensa kautta.

Tuotearvioita ei vielä ole.

Lisää arvio

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Valmiina Jeesuksen takaisin tuloon”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tuotetunnus (SKU): 9789527058701 Osastot: , ,