Nopea toimitus Toimitetaan kuljetettavaksi 1-5 arkipäivässä
Paljon maksutapoja Verkkopankki, Luottokortit, Klarna
Laaja valikoima Yli 10 000 tuotetta
Luotettava verkkokauppa 5 / 5 (Facebook)

Uusia alkuja : Arkielämää Ling Oissa

Elina Veikkola

7,00  6,30 

Tarjous on voimassa 31.5.2021 saakka.
  
KustantajaSuomen Lähetysseura
Julkaistu2010
Sivumäärä112
Tuotemuotokovakantinen
ISBN / EAN9789516243972

Tämä kirja kertoo elämästä, Jumalasta ja lähetystyöstä hongkongilaisten nuorten miesten parissa, kun miehet ponnistelevat päästäkseen irti huumeista. Kirjassa puhuvat Suomen Lähetysseuran Hongkongin huumetyön keskuksissa elämäänsä muutosta hakevat miehet sekä heidän rinnallaan kulkeneet suomalaiset ja hongkongilaiset työntekijät. Heidän kertomansa on koottu tuokiokuviksi ja tunnelmiksi huumevieroitus- ja kuntoutustyön vaiheista, työn arkisista iloista ja suruista. Selviytymistarinat, samoin kuin murhe nuoren elämän menettämisestä, kuuluvat todellisuuteen, jota kirja valottaa. Ling Oi-keskuksen työn perusta rakentuu rakkaudelle ja anteeksiannolle, jonka juuret ovat uskossa Jumalan armoon ja muutosvoimaan.

Kirjassa käsitellään samanaikaisesti sekä Ling Oin nuorten miesten eli veljien oman elämän kokemuksia että Ling Oi-keskusten työn vaiheita kuluneen 40 vuoden ajalta. Arjen todellisuus ja tunteet ovat kirjassa esillä käsitellen tunteiden koko kirjoa: häpeää, salaisuuksia, rikkinäisyyttä, kuolemaa, uuden syntymää sekä onnea. Myös muutamien veljien perheenjäsenet kertovat yhteisestä elämästä vaimon, äidin tai sisaren näkökulmasta.
Kirjan monet äänet tuo kuuluviin Elina Veikkola, Suomen Lähetysseuran Hongkongin-työntekijä, joka haastatteli puhujat kasvokkain tai kirjeitse.

Tuotearvioita ei vielä ole.

Lisää arvio

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Uusia alkuja : Arkielämää Ling Oissa”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tuotetunnus (SKU): 9789516243972 Osastot: , ,