Nopea toimitus Toimitetaan kuljetettavaksi 1-5 arkipäivässä
Paljon maksutapoja Verkkopankki, Luottokortit, Klarna
Laaja valikoima Yli 10 000 tuotetta
Luotettava verkkokauppa 5 / 5 (Facebook)

Uskonoppi autuuteen

Fredrik Gabriel Hedberg (kirja tarpeeseen)

Loppuunmyyty

20,00  18,00 

KustantajaAurinko Kustannus
Sivumäärä146
Koko135 x 220 mm
Tuotemuotopehmeäkantinen
ISBN / EAN9789522301758

KIRJA TARPEESEEN (TOIMITUSAIKA 2-4 VK)Vuonna 1842 Fredrik Gabriel Hedberg kirjoitti selityksen Efesolaiskirjeen ensimmäiseen lukuun. Se ilmestyi vuotta myöhemmin kirjana. Teos on johdonmukainen esitys Hedbergin pitkään kestäneissä monivaiheisissa sisäisissä taisteluissa selkeytyneestä evankelisesta uskonvakaumuksesta.

Teoksessa korostuvat ennen muuta luottamus Jumalan sanaan ja sakramentteihin armonvälineinä ja niihin pohjautuva avoin ja vapaa luottamus Kristukseen. Myös Hedbergin syvä rakkaus Lutherin kirjoituksiin saa tässä teoksessa voimakkaan ilmaisun. Uskonoppi autuuteen on yhä hengellisesti rakentava ja nimenomaan heikkoja, köyhiä syntisiä Kristuksen yhteyteen selkeästi ohjaava kirja. Tarkistus, johdanto ja selitykset Lauri Koskenniemi.
urinko Kustannuksen Kirja tarpeeseen -palvelun avulla moni kauan kaivattu teos on taas saatavilla, nopeasti, varmasti ja vaivattomasti. Kirja painetaan tilauksen mukaan vaikka yksi kerrallaan, mutta uuden menetelmän ansiosta hinta pysyy silti kohtuullisena. Kirjat ovat pehmeäkantisia ja toimitusaika on noin kaksi viikkoa. Palveluun on valittu teoksia, jotka ovat olleet jo pitkään loppuun myytyjä.

Tuotearvioita ei vielä ole.

Lisää arvio

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Uskonoppi autuuteen”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tuotetunnus (SKU): 9789522301758 Osastot: , ,