Nopea toimitus Toimitetaan kuljetettavaksi 1-5 arkipäivässä
Paljon maksutapoja Verkkopankki, Luottokortit, Klarna
Laaja valikoima Yli 10 000 tuotetta
Luotettava verkkokauppa 5 / 5 (Facebook)

Turvallisesti Sinun

Jorma Laulaja

26,90  24,21 

Tarjous on voimassa 31.5.2021 saakka.
  
KustantajaAurinko Kustannus
Julkaistu2011
Sivumäärä120
Koko125 x 180 mm
Tuotemuotokovakantinen
ISBN / EAN9789522302427

Laulajan ytimekkäät tekstit ovat perinteisiä hartauksia, joihin liittyy sisältöä tukeva Raamatun kohta. Aiheet kulkevat elämän tärkeissä asioissa: vastuussa, vallassa, synnissä, elämän suunnassa ja Jumalan Sanassa. Lukija voi viettää hartauskirjan avulla oman hartaushetken joka viikko tai kääntyä kirjan puoleen aina kaivatessaan vahvistavaa sanaa.

Edellinen emerituspiispa Jorma Laulajan hartauskirja Tämän päivän matka on päässyt jo kolmanteen painokseen asti.
“Vuosilukuihimme kuuluu lisäys “jälkeen Kristuksen syntymän”. Puolitoista vuosituhatta kristikunnassa on laskettu aikaa Vapahtajamme syntymästä. Mikä kummallisuus onkaan yleistynyt merkitsemistapa jaa  “jälkeen ajanlaskumme alun”! Puolueettomuutta sanotaan tavoiteltavan, mutta Kristusta väistellään. Hänen nimeään ei sovi mainita, mutta hänen syntymästään vuodet kuitenkin lasketaan.
Olet syntynyt tiettynä vuotena jälkeen Kristuksen syntymän. Syntymävuotesi ja nykyisen vuosiluvun mukana saat hengellisen lahjan. Synnyit anno Domini – Herran vuonna – ja tämä käsillä oleva vuosi on sinulle annus gratiae – armon vuosi – kuten vanha kristillinen sanonta on. Armo ja pelastus tulevat Kristukselta. Hän tahtoo kantaa sinua armollaan kautta vuosiesi ja pelastaa sinut iäiseen elämään asti.”

Tuotearvioita ei vielä ole.

Lisää arvio

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Turvallisesti Sinun”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tuotetunnus (SKU): 9789522302427 Osastot: , ,