Nopea toimitus Toimitetaan kuljetettavaksi 1-5 arkipäivässä
Paljon maksutapoja Verkkopankki, Luottokortit, Klarna
Laaja valikoima Yli 10 000 tuotetta
Luotettava verkkokauppa 5 / 5 (Facebook)

Tuoreet oksat viinipuussa

Meri-Anna Hintsala , Mauri Kinnunen

32,90  29,61 

Varastossa

Tarjous on voimassa 31.5.2021 saakka.
  
KustantajaKirjapaja
Julkaistu2013
Sivumäärä192
Koko210 x 137 x 15 mm
Tuotemuotopehmeäkantinen
ISBN / EAN9789522474124

Vanhoillislestadiolaisuus peilissä
Vanhoillislestadiolaisuus on Pohjoismaiden suurin herätysliike. Se muodostaa omaleimaisen ja perinteitä vaalivan tiiviin yhteisön. Monissa elämäntavallisissa kysymyksissä se pitäytyy syntyaikojensa elämänmalliin, mutta samaan aikaan sen versot kurkottavat yli rajojen kohti uutta ja modernia. Versot kasvavat ja vahvistuvat. Kasvaako liike muutoksen mukana?

Tuoreet oksat viinipuussa pureutuu vanhoillislestadiolaisuuden perustaviin kysymyksiin. Se kuvaa liikkeen raamatuntulkintaa, sen saarnavirkaa ja yhteiskuntasuhteita. Tärkeän sijan saavat eettiset kysymykset, joista käydään keskustelua erityisesti internetin palstoilla. Kirjassa valotetaan myös vanhoillislestadiolaisuuden suhdetta paljon puhuttuun ehkäisykieltoon ja vaiettuun homoseksuaalisuuteen. Liike haluaa säilyä yhtenäisenä ja ylläpitää käsitystä muuttumattomuudesta. Todellisuus on kuitenkin monimuotoisempi.
Teologian maisteri, uskonnonopettaja Meri-Anna Hintsala on Helsingin yliopiston väitöskirjatutkija, jonka kirkkososiologinen väitöskirja käsittelee sukupuolisuuden teemoja vanhoillislestadiolaisuutta koskevissa verkkokeskusteluissa. Hän työskentelee Kirkkohallituksessa kirkon sosiaalisen median kehittämisen parissa.
Filosofian tohtori, lehtori Mauri Kinnunen työskentelee Lappeenrannassa apulaisrehtorina. Hän on väitellyt vuonna 2004 otsikolla “Herätysliike kahden kulttuurin rajalla”. Lisäksi hän on julkaissut useita lestadiolaisuuden historiaan liittyviä kirjoja ja artikkeleita.

Tuotearvioita ei vielä ole.

Lisää arvio

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Tuoreet oksat viinipuussa”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tuotetunnus (SKU): 9789522474124 Osastot: , ,