Nopea toimitus Toimitetaan kuljetettavaksi 1-5 arkipäivässä
Paljon maksutapoja Verkkopankki, Luottokortit, Klarna
Laaja valikoima Yli 10 000 tuotetta
Luotettava verkkokauppa 5 / 5 (Facebook)

Tuomas Jäntti – lännen valtateillä – Yhden ihmisen tähden

Paul Raja-aho

Loppuunmyyty

28,00 

KustantajaPäivä Oy
Julkaistu2013
Sivumäärä192
Koko134 x 210 mm
Tuotemuotokovakantinen
ISBN / EAN9789524755900

Pastori Tuomas Jäntti tunnetaan palavasieluisena evankelistana. Hänen julistuksensa tulee aina kohti, mutta hänen erityinen salaisuutensa on yhden ihmisen huomaaminen. Toinen tavaramerkki on naseva huumori, jonka kohteena on useimmiten hän itse.

Kun Tuomas Jäntti vuonna 1974 kutsuttiin ensimmäiselle saarnamatkalle kanadansuomalaisten pariin, hän suostui heti. Pian kävi selväksi, että hänen ja Mirjam-vaimon kuuluisi muuttaa Amerikan mantereelle pysyvästi. Kumpikaan ei yllättynyt. Tuomakselle oli profetoitu, että hän ”menisi yli Atlantin”, ja Mirjamille jo ennen Tuomaksen tapaamista, että hän ”lähtisi kauas”.
Siitä alkoi pitkä työrupeama Yhdysvaltain ja Kanadan suomalaissiirtolaisten parissa. Puolisot toimivat kiinteänä työparina, jota leimaa syvä keskinäinen kunnioitus ja rakkaus. Tuomas Jäntti kertoo kirjassa kutsumuksestaan ja antaa värikkään elämänsä puhua Jumalan suuruudesta. Puheenvuoron saavat myös monet ystävät.
Tuomas Jäntin elämäntarina todistaa uskosta, joka kantaa, kasvattaa ja synnyttää uutta. Päivä Osakeyhtiö on julkaissut useita hänen kirjojaan, jotka on tarkoitettu etsijöille, muun muassa Vastauksia elämän tärkeimpiin kysymyksiin (Päivä 2003), Monta tietä Tielle (2006) ja Totuuden hetkiä (2011).
Paul Raja-aho on tuntenut Tuomas ja Mirjam Jäntin kymmeniä vuosia. Omassa työssään pastorina hän saa innoitusta julistajien saarnoista ja elämäkerroista. Myös Tuomas Jäntin elämäntarina ansaitsee hänen mielestään tulla kerrotuksi. Se puhuttelee jokaista.

Tuotearvioita ei vielä ole.

Lisää arvio

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Tuomas Jäntti – lännen valtateillä – Yhden ihmisen tähden”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tuotetunnus (SKU): 9789524755900 Osastot: , ,