Nopea toimitus Toimitetaan kuljetettavaksi 1-5 arkipäivässä
Paljon maksutapoja Verkkopankki, Luottokortit, Klarna
Laaja valikoima Yli 10 000 tuotetta
Luotettava verkkokauppa 5 / 5 (Facebook)

Tulkoon sinun valtakuntasi

Daniel Kolenda

17,00  15,30 

Varastossa

Tarjous on voimassa 31.5.2021 saakka.
  
KustantajaKKJMK
Julkaistu2012
Sivumäärä120
Koko135 x 210 x 8 mm
Tuotemuotopehmeäkantinen
ISBN / EAN9789525866568

“Tulkoon valtakuntasi” yhdistää evankelistan sydämen palon sekä esirukoilijan sydämen taakan. Tämä on kirja, joka ei ole saanut alkuaan kirjoituspöydän takaa tai yliopiston luokkahuoneesta, vaan sadonkorjuun pölyiseltä eturintamalta missä ihmiselämistä ja sieluista käydään taistelua; sieltä missä rukous on elinehto. Kannesta kanteen se on nopeatempoinen, kovaa-iskevä, profeetallinen, haaste Jumalan ihmisille vastata esirukouskutsuun historiamme tärkeimpinä hetkinä.

“Evankeliointi ilman esirukousta on kuin räjähde ilman sytytintä. Esirukous ilman evankeliointia on kuin sytytin ilman räjähdettä.”
– Reinhard Bonnke
Kirjoittajasta: Daniel Kolenda on tämän sukupolven evankelista, jonka palvelutyötä seuraavat ihmeet ja merkit, ja jonka sinettinä ovat lukuisat pelastuneet. Hän on johtanut kasvotusten yli 10 miljoonaa ihmistä Kristuksen luokse massiivisissa ulkoilmatilaisuuksissa, joissakin vaarallisimmista, vaikeimmista ja syrjäisimmistä paikoista maailmassa. Maailmankuulun evankelista Reinhard Bonnken seuraajana hän CFAN toiminnanjohtaja; järjestön joka on järjestänyt historiamme suurimpia evankeliointitapahtumia, ja on painanut yli 190 miljoonaa kirjaa 104 kielellä.

Tuotearvioita ei vielä ole.

Lisää arvio

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Tulkoon sinun valtakuntasi”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tuotetunnus (SKU): 9789525866568 Osastot: , ,