Nopea toimitus Toimitetaan kuljetettavaksi 1-5 arkipäivässä
Paljon maksutapoja Verkkopankki, Luottokortit, Klarna
Laaja valikoima Yli 10 000 tuotetta
Luotettava verkkokauppa 5 / 5 (Facebook)

Totuuden hetkiä

Tuomas Jäntti

Loppuunmyyty

15,00  13,50 

KustantajaPäivä
Julkaistu2011
Sivumäärä192
Koko110 x 180 mm
Tuotemuotopehmeäkantinen
ISBN / EAN9789524754965

Kirja auttaa arvioimaan elämän totuuden hetkiä. Kohtaamme pieniä ja suuria totuuden hetkiä, ja lopulta on edessä viimeinen, pyhä totuuden hetki. On kuitenkin asioita ja arvoja, jotka kestävät pienen ihmisen jokaisessa hetkessä, jopa kuolemassa. On olemassa ikuinen rakkaus ja totuus: Jeesus Kristus.

Hän antaa rauhan, ilon ja varmuuden oikeasta tiestä. Kun suunta on oikea, elämän syvin tarkoitus ja päämäärä avautuvat. Silloin inhimillisesti katsottuna pimeä, toivotonkin hetki voi muuttua oveksi parempaan.
Tänä valheen valtakautena on välttämätöntä esitellä totuutta sekä muuttumattomalla Jumalan sanalla että totuuden löytäneiden ihmisten todistuksilla. Kirjassa onkin hätkähdyttäviä tositarinoita ratkaisevista totuuden hetkistä.
Tuomas Jäntti on toiminut Suomessa seurakuntapastorina ja osallistunut kymmenien seurakuntien evankeliointikampanjoihin. Vuodesta 1976 lähtien hän on toiminut vakituisesti enimmäkseen Espanjan, Kanadan ja Yhdysvaltain siirtolaistyössä. Tuomas Jäntti tunnetaan myös kirjailijana. Hänen neljää aiemmin ilmestynyttä kirjaansa on myyty noin 60 000 kappaletta.

Tuotearvioita ei vielä ole.

Lisää arvio

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Totuuden hetkiä”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tuotetunnus (SKU): 9789524754965 Osastot: , ,