Nopea toimitus Toimitetaan kuljetettavaksi 1-5 arkipäivässä
Paljon maksutapoja Verkkopankki, Luottokortit, Klarna
Laaja valikoima Yli 10 000 tuotetta
Luotettava verkkokauppa 5 / 5 (Facebook)

Tie valmis on

Risto Kormilainen

Loppuunmyyty

19,90  17,91 

KustantajaKirjapaja
Julkaistu2007
Sivumäärä135
Koko220 mm
Tuotemuotokovakantinen
ISBN / EAN9789516074170

Risto Kormilainen kuvaa koskettavasti suomalaisen miehen tuntoja elämän eri vaiheissa, iloissa ja kivuissa, myötä- ja vastamäissä. Hämärtyvä maisema vilisee auton ikkunoiden ohitse. Tie heittyy mustana nauhana silmieni eteen. Vastaantulijoita on jonkin verran, ohittajia ei nimeksikään.Taajama toisensa perään kylpee hennossa valossa. Siinä ajellessani mietin, mitä kaikkea valaistujen ikkunoiden taakse mahtaakaan kätkeytyä.

— Niiden takana, niin valossa kuin pimeässä, on ihmisen elämän lavea mosaiikki, ilo ja suru, kärsimys ja toivo, kaipaus ja täyttymys. Olen joskus miettinyt, että näinköhän Jumalakin meitä katselee, tyrkkää aina vähän eteenpäin, hymähtää, armahtaa ja rakastaa. Psalminkirjoittaja ainakin rukoilee Jumalaa katsahtamaan puoleensa: ”Jumala, Sebaot, katso jälleen meihin taivaastasi, katso meitä!”(Ps. 80:15.)
jattelen Jumalan katsetta valokeilana, joka avaa monenlaisessa pimeässä tien meidän kuljettavaksemme. Elämän mosaiikin keskellä on hän läsnä, tavattavissa kuin hyvä ystävä.
Risto Kormilainen osaa tuokiokuvien ja lyhyiden tekstien tekemisen taidon. Hän kuvaa koskettavasti suomalaisen miehen tuntoja elämän eri vaiheissa, iloissa ja kivuissa, myötä- ja vastamäissä. Ihmisen osaksi tulleiden vuosien vieriessä, pyhän ja arjen vuorottelussa, monissa töissä ja toimissa voi katsoa ylöspäin, Jumalan maailmaan, joka koskettaa pientä elämäämme.
Kirja jatkaa sarjaa, jossa aiemmin ovat ilmestyneet teokset Tie kutsuu kulkijaa sekä Matkamies maan.

Tuotearvioita ei vielä ole.

Lisää arvio

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Tie valmis on”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tuotetunnus (SKU): 9789516074170 Osastot: , ,