Nopea toimitus Toimitetaan kuljetettavaksi 1-5 arkipäivässä
Paljon maksutapoja Verkkopankki, Luottokortit, Klarna
Laaja valikoima Yli 10 000 tuotetta
Luotettava verkkokauppa 5 / 5 (Facebook)

Täysi lautasellinen

Irja Askola

10,00  9,00 

Tarjous on voimassa 31.5.2021 saakka.
  
KustantajaSuomen Lähetysseura
Julkaistu2008
Sivumäärä76
Koko210 x 215 x 8 mm
Tuotemuotokovakantinen
ISBN / EAN9789516243699

Kenen tehtävä on hankkia leipää – heidän, joiden on nälkä vai heidän, joilla on resursseja? kysyy Irja Askola kirjassaan Täysi lautasellinen. Teksteissään hän pohtii Raamatun kertomuksiin pohjaten, mikä on meidän roolimme ja paikkamme toisten ihmisten rinnalla. …

Monella on nytkin nälkä. Pysyvä ja piinaava. Uskallanko ajatella, että ehkä olenkin heidän joukossaan, jotka paheksuen pitkittävät joidenkin nälkää, Pidämmekö yllä rakenteita ja määräyksiä, joiden takia moni on aliravittu, vaikka ruokaa on saatavilla? Pitävätkö sääntömme toisia nälässä? Kiellämmekö yltäkylläisyyden ilon heiltä, joilla olisi oikeus tarttua viljatähkään?
Osallisuus auttamiseen ei synny syyllistämällä eikä pakottamalla. Elämän esteet sulavat, kun saa itse kokea hyvyyttä. Hyvän ja pahan, puutteen ja kylläisyyden rajat ovat arvoitukselliset. Naamioiden pudottua jää jäljelle tietoisuus kohtalonyhteydestä – siitä, että me kaikki tarvitsemme toisiamme.
Jääkö muuta tietä kuin jakaa omaa ruokaa myös tuntemattomien kesken – hiljaisesti yllättyen siitä olennaisesta, mikä heidän seurassaan kirkastuu? Jääkö muuta uskoa. kuin se, että Ylösnoussut. kulkee matkassamme? Hän kutsuu ruokapöytään, jonka kattaminen on meidän tehtävämme. Siinä pöydässä ei ole juhlapukupakkoa eikä etukäteen varattuja paikkoja. Siellä tapaa heitäkin, joita ei olisi arvannut.
Täysi ruokalautasellinen on tarjolla. Meille, mutta myös muille. Jos me niin sallimme.
Kirjassa on runsaasti valokuvia, ja se on Kirkon Ulkomaanavun ja Suomen Lähetysseuran yhteisjulkaisu.

Tuotearvioita ei vielä ole.

Lisää arvio

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Täysi lautasellinen”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tuotetunnus (SKU): 9789516243699 Osastot: , ,