Nopea toimitus Toimitetaan kuljetettavaksi 1-5 arkipäivässä
Paljon maksutapoja Verkkopankki, Luottokortit, Klarna
Laaja valikoima Yli 10 000 tuotetta
Luotettava verkkokauppa 5 / 5 (Facebook)

Tapahtui tosielämässä

Juhani Happonen

Loppuunmyyty

17,00  15,30 

KustantajaKKJMK
Julkaistu2014
Sivumäärä142
Koko150 x 230 mm
Tuotemuotopehmeäkantinen
ISBN / EAN9789527058084

Juhani Happosen elämään ovat liittyneet hyvin läheisesti lapset. Kolmen lapsen isänä ja viiden lapsenlapsen ukkina jo omassa perhepiirissä on tapahtunut yhtä ja toista mielenkiintoista. Oltuaan opettajana lähes neljänkymmenen vuoden ajan hänen mieleensä ovat jääneet lukemattomat tapaukset koulumaailmasta. Happonen on ollut lisäksi parilla sadalla lasten- ja nuortenleirillä ohjaajana ja tavannut siellä noin kymmenentuhatta lasta ja nuorta.

Tällaisista tilanteista kootuista tositapahtumista muodostuu kirjan sisältö. Tarinat ovat lyhyehköjä, joita lapset varmaan mielellään itse lukevat tai kuuntelevat vanhempiensa ja isompien sisarustensa lukemina. Jokaisessa tarinassa on mukana myös aikuisia, joten kirja soveltuu hyvin lasten lisäksi myös aikuisten luettavaksi.
Teos on myös eräänlainen askartelukirja. Taitavan kuvittajan, Laura Kaatajan, piirrokset odottavat lukijan ryhtyvän värityspuuhiin. Ehkä lapsen itsensä värittäessä tarinoista piirrettyjä kuvia kertomuksiin sisältyvät lyhyet opetukset jäävät paremmin mieleen.
Kirjassa esiintyvien henkilöiden nimiä on osin muutettu. Sen sijaan paikkakuntien niemet on haluttu jättää tekstiin, jotta tapahtumat saisivat paremmin kiinnekohtia tosielämään.
”Kato nyt isä, eikö näin iso nelivuotias jo opi kaikki asiat itsestään?,”kysyy tarinan pieni poika. Poika saa kuulla, ettei ihminen kaikkea itsestään opi, vaan tarvitsee toisia. Juhani Happosen elämäntäyteisissä ja viisaissa tarinoissa ihmiset auttavat toisiaan ymmärtämään paremmin ihmisen elämää ja Jumalan hyvyyttä.
-Kuopion hiippakunnan piispa Jari Jolkkonen
Ystäväni Juhani Happonen on kirjoittanut omakohtaisista elämänsä kokemuksista lempeän opetuskokonaisuuden uskon ja elämän perusarvoista ja -asioista. Lapset ja nuoret ovat olleet lähellä tämän opettajan, julistajan ja nuorisotyöntekijän sydäntä. Kirjan jokaisesta kertomuksesta nousee loogisesti johdettu yksinkertainen ja selkeä opetus.
-Karjalan ja koko Suomen arkkipiispa Leo
Kirjassa on lämminhenkisiä ja koskettavia arjen kokemuksia vuosien varrelta. Elämässä testatut arvot ja opetukset jäävät kertomusten myötä mieleen. Mainio kirja vaikkapa isovanhempien kanssa yhdessä luettavaksi.
-Europarlamentaarikko Sari Essayah
Kertomusten tilannekomiikka sekä hauskat ja humoristiset sattumukset vetävät lukijan suupielet tuon tuostakin hymyyn. Kirjailija avaa rohkeasti oman perhe-elämänsä kommelluksia ja sattumuksia, jotka ovat kirjan vahvinta antia. -Kirjailija-pastori Kari Honkanen

Tuotearvioita ei vielä ole.

Lisää arvio

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Tapahtui tosielämässä”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tuotetunnus (SKU): 9789527058084 Osastot: , ,