Nopea toimitus Toimitetaan kuljetettavaksi 1-5 arkipäivässä
Paljon maksutapoja Verkkopankki, Luottokortit, Klarna
Laaja valikoima Yli 10 000 tuotetta
Luotettava verkkokauppa 5 / 5 (Facebook)

Tammikuussa alkaa kevät

Else Lassila

18,00 

  
KustantajaTV7 Kustannus
Julkaistu2021
Sivumäärä270
Koko146 x 210 x 18 mm
Tuotemuotopehmeäkantinen
ISBN / EAN9789525865851

Tammikuussa alkaa kevät on todellisuuteen pohjautuva kertomus Jumalan uskollisuudesta ja messiaanisesta heräämisestä. Sysäys kirjan kirjoittamiseen tuli sekä Lassilan omista kokemuksista että kohtaamisista suomalaisten messiaanisten uskovien kanssa.

On alkusyksyn päivä, kun Alisa tulee messiaanisen ystävänsä luokse. Alisan elämä on romahtanut ja kaikki on jälleen aloitettava alusta. Seuraa puhdistavien muisteluiden matka elettyyn elämään; lapsuuteen, jossa Alisa leikki serkkujensa kanssa ja opetteli kirjoittamaan. Sitten tuli vuosi 1973, jolloin kaikki repesi rikki. Alisa oli 15-vuotias, kun mikään ei enää ollutkaan niin kuin ennen, eivät edes serkut, joista toisesta tuli ateisti ja toinen tuli uskoon.

Lähi-idässä syttyi Jom Kippur -sota ja Israel taisteli olemassaolostaan. Samaan aikaan Alisa ymmärsi, että Jumalalla oli suunnitelma hänen elämälleen, ja se liittyi juutalaisiin. Vaikka elämässä seurasi lähes 30 vuoden pako pois Jumalan luota, lopulta kaikki tiet tukkeutuivat ja jäi jäljelle vain Yksi. Alisa antoi elämänsä Jeesukselle ja sai huomata, että Jumalan kutsu oli yhä voimassa.

Else Lassila on 63-vuotias eläkkeellä oleva kirjailija. Häneltä on aiemmin ilmestynyt lastenkirjoja ja hän on myös kirjoittanut mm. runoja ja lehtikirjoituksia.

Tuotearvioita ei vielä ole.

Lisää arvio

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Tammikuussa alkaa kevät”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Tuotetunnus (SKU): 9789525865851 Osastot: , ,