Nopea toimitus Toimitetaan kuljetettavaksi 1-5 arkipäivässä
Paljon maksutapoja Verkkopankki, Luottokortit, Klarna
Laaja valikoima Yli 10 000 tuotetta
Luotettava verkkokauppa 5 / 5 (Facebook)

Talo minussa, minä talossa

Johanna ja Juha Tanska

8,00  7,20 

Tarjous on voimassa 31.5.2021 saakka.
  
KustantajaKirjapaja
Julkaistu2011
Sivumäärä175
Koko145 x 190 mm
Tuotemuotoliepeellinen kartonkikansi
ISBN / EAN9789522471598

Meditatiivinen sisustuskirjaRakennettu ja sisustettu ympäristö herättää meissä monenlaisia tunteita, muistoja ja mielleyhtymiä. Millaisia ovat ne aistielämykset, joita rakennukset, esineet, miljööt ja yksityiskohdat synnyttävät? Mitä talo kertoo minusta, minä talosta?

Tämän kirjan tarkoituksena on antaa lukijalle virikkeitä oman asuinympäristön ja sen yksityiskohtien havaitsemiseen. Ne voivat olla yhtä hyvin aineellista todellisuutta kuin viittauksia talon ja asumuksen henkiseen ja hengelliseen ulottuvuuteen. Valokuvat, asiatekstikatkelmat ja kaunokirjalliset esseet käyvät kirjassa vuoropuhelua.
Sisustaminen ei ole vain tyynyjen asettelua, vaan tarjoaa tilaisuuden oman elinympäristön ja omasta sisimmästä kumpuavien viestien kuunteluun.
viopari Johanna ja Juha Tanska työskentelevät molemmat pappeina Kotkassa. He ovat myös osa-aikaisia luomuviljelijöitä sukutilalla. Heidän pyrkimyksenään on etsiä elämäntapaa, jossa yhdistyvät maan ja hiljaisuuden viljely. He ovat julkaisseet aiemmin lämminhenkisen teoksen Silitä kissaa – Hengellisiä harjoituksia hengästyneille (2010).

Tuotearvioita ei vielä ole.

Lisää arvio

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Talo minussa, minä talossa”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tuotetunnus (SKU): 9789522471598 Osastot: , ,