Nopea toimitus Toimitetaan kuljetettavaksi 1-5 arkipäivässä
Paljon maksutapoja Verkkopankki, Luottokortit, Klarna
Laaja valikoima Yli 10 000 tuotetta
Luotettava verkkokauppa 5 / 5 (Facebook)

Talentin voima – Kirkon toiminnan uudet mahdollisuudet

Laura Arikka, Stiven Naatus

35,90 

  
KustantajaKirjapaja
Julkaistu2019
Sivumäärä149
Koko209 x 147 x 11 mm
Tuotemuotoliepeelliset pehmeät kannet
ISBN / EAN9789522889379

Kirkon tulevaisuudesta puhuttaessa usein synkistellään – turhaan. Kirkolla on paljon tehtävää ja valtavasti mahdollisuuksia. Kirkon talenttia ei kannata haudata maahan vaan laittaa kiertoon. Kaikki lähtee ihmisten kohtaamisesta.Toimintaa tulee muuttaa verkostoituvaksi ja yhteistyötä lisätä, uskovat Kirkkohallituksen asiantuntijat Laura Arikka ja Stiven Naatus. Tällainen muutos on jo tapahtumassa. Kirjassaan Talentin voima he jakavat kertomuksia kirkon muuttuvasta toimintakulttuurista eri puolilta Suomea ja etsivät uuden suunnan avaimia. Samalla he tarjoavat käytännöllisiä askeleita ja inspiraatiota kirkon työn uudistamiseksi.

Laura Arikka on pappi ja tohtorikoulutettava. Hän työskentelee tällä hetkellä Kirkkohallituksen ihmisoikeus- ja yhteisötyön asiantuntijana. Aiemmin Arikka on toiminut aktiivisesti vapaaehtoisliikkeissä sekä työskennellyt seurakunnassa ja oppilaitospappina. Hän on ollut kirjoittamassa teosta Elämä. Rakkaus. Kuolema. (2016).
Stiven Naatus on pappi ja Kirkkohallituksen oppilaitosyhteistyön asiantuntija. Hän on toiminut pitkään seurakuntapappina sekä työskennellyt oppilaitospappina, maahanmuuttajatyössä ja Kirkon Ulkomaanavun kansainvälisessä rauhanverkostossa.

Tuotearvioita ei vielä ole.

Lisää arvio

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Talentin voima – Kirkon toiminnan uudet mahdollisuudet”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tuotetunnus (SKU): 9789522889379 Osastot: , ,