Nopea toimitus Toimitetaan kuljetettavaksi 1-5 arkipäivässä
Paljon maksutapoja Verkkopankki, Luottokortit, Klarna
Laaja valikoima Yli 10 000 tuotetta
Luotettava verkkokauppa 5 / 5 (Facebook)

Taivas on totta

Todd Burpo, Lynn Vincent

9,90  8,91 

(2 tuotearviota)
Tarjous on voimassa 31.5.2021 saakka.
  
KustantajaKKJMK
Julkaistu13.p.2018
Sivumäärä202
Koko178 x 111 x 23 mm
Tuotemuotopehmeäkantinen pokkari
ISBN / EAN9789527297049

Taivas on totta on tosi kertomus Nebraskalaisen pastorin 4-vuotiaasta pojasta joka kesken leikkauksen vierailee Taivaassa. Hän selviää leikkauksesta ja alkaa kertomaan kokemuksistaan. Kuinka leikkauksen aikana hän pystyi katsomaan alas ja näkemään lääkärin työskentelemässä ja isänsä rukoilemassa odotushuoneessa. Coltonin kertomusta kuunnellessa perhe ei aluksi tiennyt mitä uskoa, mutta pian todisteet alkoivat olemaan selvät. Colton pystyi kertomaan asioita joita hän ei muuten olisi voinut tietää.Lue pienen pojan hämmästyttävä ja ihmeellinen taivaskokemus ja tule kosketetuksi. Teos on ollut bestseller Yhdysvalloissa.

”Pienen pojan rehellisen yksinkertainen kertomus matkastaan taivaaseen tulee liikuttamaan sinua. Se on mukaansatempaava ja vakuuttava. Tämä on kirja, joka pitää lukea. Jos olet valmis menemään taivaaseen, kirja innoittaa sinua. Ellet ole valmis, salli pienen lapsen johdattaa sinua. Kuten Colton sanoo: ”Taivas on totta.”
-Don Piper – puhuja ja kirjailija (90 Minuuttia Taivaassa)
”Aina silloin tällöin työpöydälleni ilmestyy käsikirjoitus, jonka otsikko herättää kiinnostukseni. Näin tapahtui, kun näin tämän kirjan. Aioin silmäillä sen läpi, mutta en voinutkaan laskea sitä käsistäni. Kirja teki minuun niin voimakkaan vaikutuksen, että luin sen kannesta kanteen. Se on kirja, joka ei pelkästään lisää rakkauttasi Jumalaan ja vähennä kuolemanpelkoasi. Se saa sinut ymmärtämään, että taivas ei ole paikka, jossa me vain istuskelemme laulamassa. Taivas on paikka, jossa alamme elää, niin kuin meidän oli alun perin tarkoitettukin elää – ennen syntiinlankeemusta. Jos taivas kiinnostaa sinua tai vaivaa sinua, jos mietit, millaista elämämme tulee olemaan siellä, suosittelen lukemaan tämän kirjan.”
-Sheila Walsh – puhuja ja kirjailija (Beautiful Things Happen When a Woman Trusts God)
”Taivas ei ole mikään lohdutuspalkinto. Se on todellinen paikka, ikuinen koti kaikille uskoville. Lähde matkalle Coltonin ja Toddin kanssa, kun he omakohtaisesti kuvaavat ihmeitä, salaisuuksia ja taivaan mahtavuutta. Se tekee elämästä merkityksellistä ja tulevaisuudesta toiveikasta.”
-Brady Boyd – vanhempi pastori, New Life Church, Colorado Springs
”On olemassa monia kertomuksia rajakokemuksista, joita en ole lukenut, koska en ole tiennyt, voinko luottaa kirjoittajaan. Tämän kirjan olen lukenut kannesta kanteen ja maltoin tuskin laskea sitä käsistäni! Miksi? Siksi, koska tunnen kirjoittajan ja uskon häntä. Todd Burpo antaa meille ihanan lahjan, kun hän ja hänen poikansa nostavat ikuisuuden verhoa ja sallivat meidän vilkaista, mitä toisella puolella on.”
-Dr. Everett Piper – rehtori, Oklahoman Wesley-yliopisto; kirjailija (Why I’m a Liberal and Other Conservative Ideas)
”Tässä kauniissa ja hyvin kirjoitetussa kirjassa nelivuotias Colton saa nukutuksessa rajakokemuksen. Olen tieteellisesti tutkinut yli 1 600 tällaista rajakokemustapausta ja todennut, että tyypillisesti ne tapahtuvat juuri nukutuksessa ja etenkin pienille lapsille. Vaikka olen tutkinut niin monia rajakokemuksia, minusta Coltonin kokemus on jännittävä ja poikkeuksellinen, innoituksena kaikille kristityille.”
-Jeffrey Long – lääkäri, Rajakokemustutkimussäätiön perustaja
(Near-Death Experience Research Foundation), kirjailija (Evidence of the
fterlife: The Science of Near-Death Experiences)
”Taivas on totta on mahtava kirja. Se vahvistaa, kuinka tärkeää usko on meidän elämässämme – niin lapsille kuin aikuisillekin.”
-Timothy P. O’Holleran, kirurgi

  1. Amalia armas.

    Ihan paras kirja mitä olen pitkään aikaan lukenut. Kirjaa oli helppo lukea, joka oli luettava lähes yhtä soittoa. Suosittelen kirjaa kaikille, lämmöllä. Tämän kirjan jälkeen ei kuolemaa pelkää, jos sitä on pellännyt.

  2. Ellu

    Yksi parhaista lukemistani kirjoista. Tämä kirja antaa toivoa ja näkemystä elämään. En voi kuvitella ketään, jolle ei sopisi luettavaksi.

Lisää arvio

Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tuotetunnus (SKU): 9789527297049 Osastot: , ,