Nopea toimitus Toimitetaan kuljetettavaksi 1-5 arkipäivässä
Paljon maksutapoja Verkkopankki, Luottokortit, Klarna
Laaja valikoima Yli 10 000 tuotetta
Luotettava verkkokauppa 5 / 5 (Facebook)

SOTA? Iran ja Israel ja Raamatun profetiat

Mark Hitchcock

22,00  19,80 

Tarjous on voimassa 31.5.2021 saakka.
  
KustantajaKuva ja Sana
Julkaistu2013
Sivumäärä192
Tuotemuotopehmeäkantinen
ISBN / EAN9789515852762

Iran ja Israel sodassa.Maailmamme muuttuu. Miten ja milloin?Iran on toistuvasti julistanut päämääräkseen tuhota Israel. Iran on valmis ydinsotaan – ei vain Lähi-idässä, vaan koko maailmassa. Iranin ja Israelin välisen sodan mahdollisuus sisältää pelottavia näkökulmia. Näitä ovat maailmanlaajuinen taloudellinen kaaos, kasvavat islamin aiheuttamat jännitteet, valtiojohdetun terrorismin purkautuminen läntisellä pallonpuoliskolla, yleinen turvattomuus, ajautuminen islamilaiseen diktatuuriin.

Raamatun profetioihin perehtynyt tutkija MARK HITCHCOCK valaisee vahvoin perusteluin Lähi-idän merkittävintä konfliktia. Tuloksena silmiä avaava selvitys tämän ja huomispäivän tapahtumien yhteydestä raamatullisiin ennustuksiin. Hätkähdyttävä todistusvoima Raamatun uskottavuudesta nousee esille kirjan sivuilta.
MARK HITCHCOCK on kirjoittanut yli 20 kirjaa raamatullisen lopun aikojen profetian aihepiiristä. Useat teokset on käännetty suomen kielelle, mm. Eurot pois – siru tulee ja Antikristus. Tekijä on väitellyt teologian tohtori, seurakunnan johtaja Oklahomassa, ja Dallas Theological Seminaryn dosentti. Hänellä ja vaimollansa Cherylillä on kaksi poikaa.

Tuotearvioita ei vielä ole.

Lisää arvio

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “SOTA? Iran ja Israel ja Raamatun profetiat”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tuotetunnus (SKU): 9789515852762 Osastot: , ,