Nopea toimitus Toimitetaan kuljetettavaksi 1-5 arkipäivässä
Paljon maksutapoja Verkkopankki, Luottokortit, Klarna
Laaja valikoima Yli 10 000 tuotetta
Luotettava verkkokauppa 5 / 5 (Facebook)

Siunattuja jo syntyessämme

David Yonggi Cho

20,00  18,00 

Tarjous on voimassa 31.5.2021 saakka.
  
KustantajaKuva ja Sana
Julkaistu2010
Sivumäärä160
Tuotemuotopehmeäkantinen
ISBN / EAN9789515852373

Varjele uskoasi Jumalaan.Käsittele vastoinkäymisiäsi väärin ymmärrettyinä myötäkäymisinä.Rukoile Jumalan Sanan pohjalta uskon rukouksia. Rukoilijalle vastataan aina.nna anteeksi niille jotka ovat rikkoneet sinua vastaan.

Lähes miljoonajäsenisen Yoidon seurakunnan perustaja YONGGI CHO on ollut joitakin vuosia eläkkeellä korealaisen megaseurakunnan jokapäiväisen johtamisen tehtävistä. Globaali vaatimus kohdistuu häneen: Chon täytyy jatkaa opettamistaan, kunnes nykyinen sukupolvi on saanut ammentaa häneltä omaisuudekseen niin täyden evankeliumin, toimivan rukoustyön kuin seurakuntakasvunkin totuudet. Koko maailmanlaaja kristikunta on Chon nykyinen seurakunta. Kaikkien teknisten välineiden kautta hän laajentaa hänelle uskotun sanoman levittämistä.
Neljä teesiä esittelytekstin yläosassa ovat kiteytyneet Yonggi Chon pitkässä ja monipuolisessa elämäntyössä koetelluiksi jumalallisiksi totuuksiksi. Hän on tukeutunut niiden sisältöön elämänsä vaikeimmissa koetuksissa. Toisin kuin teoriaa tarjoavat julistajat, Cho tietää, mikä toimii kristityn elämässä – tämä kirja on siitä oivallinen osoitus. Teos sisältää täyden evankeliumin sydänsanoman hengelle, sielulle ja ruumiille. Kymmenen vahvaa lukua siunatusta elämisestä Kristuksen lahjoittamassa uskossa.

Tuotearvioita ei vielä ole.

Lisää arvio

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Siunattuja jo syntyessämme”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tuotetunnus (SKU): 9789515852373 Osastot: , ,