Nopea toimitus Toimitetaan kuljetettavaksi 1-5 arkipäivässä
Paljon maksutapoja Verkkopankki, Luottokortit, Klarna
Laaja valikoima Yli 10 000 tuotetta
Luotettava verkkokauppa 5 / 5 (Facebook)

Sielu puhdistuskuurilla

Craig Groeschel

Loppuunmyyty

28,00  25,20 

KustantajaPäivä
Julkaistu2012
Sivumäärä240
Koko134 x 210 mm
Tuotemuotokovakantinen
ISBN / EAN9789524755641

Puhdasta elämää saastuneessa maailmassaSielu puhdistuskuurilla käsittelee myrkyllisiä vaikutteita, tunteita, ihmissuhteita ja käyttäytymismalleja, jotka saastuttavat ihmisen ja voivat saastuttaa ympäristönkin. Kirja on oivaltava katsaus tavalliseen arkeen, joka saattaa olla täynnä kaikkea kielteistä. Emme miellä sitä haitalliseksi, koska olemme turtuneita siihen tai nautimme siitä.

Kirja haastaa omaksumaan myrkyttömän, myönteisen elämäntavan. Jeesus kutsuu seuraajiaan elämäntyyliin, joka on radikaalisti toisenlainen kuin se karsinogeeninen kulttuuri, jota näemme ympärillämme.
Ominaiseen tapaansa Craig Groeschel kertoo ilkikurisesti mutta rehellisesti omistakin kompasteluistaan. Samalla hän esittää Raamatusta tuoreita oivalluksia, jotka auttavat vahvistamaan hengellistä terveyttä ja myönteistä vaikutusta toisiin. Jos suostumme sielun puhdistuskuuriin, löydämme aidon elämänilon, joka vääjäämättä vaikuttaa meitä ympäröivään ilmapiiriinkin.
Valtit:
-Tunnettu kirjoittaja
-Loistava kirja päivänpolttavasta aiheesta
-Oivallista aineisto keskusteluryhmille ja kirjallisuuspiireille
Kohderyhmät:
-Nuoret
-Miehet ja naiset
-Keskusteluryhmät, kirjallisuuspiirit
Craig Groeschel on LifeChurch.tv-seurakunnan perustaja ja johtava pastori. Seurakunta ohjaa ihmisiä sitoutumaan Kristuksen seuraajiksi. Groeschel tunnetaan luovasta ja ytimekkäästä raamatunopetuksesta. Häneltä on aiemmin julkaistu suomeksi kirjat Chazon – Oma elämä uusin silmin (Päivä 2008), Se jokin (Päivä 2009) ja Kristitty ateisti – Uskon Jumalaan, mutta elän kuin häntä ei olisi (2011).

Tuotearvioita ei vielä ole.

Lisää arvio

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Sielu puhdistuskuurilla”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tuotetunnus (SKU): 9789524755641 Osastot: , ,