Nopea toimitus Toimitetaan kuljetettavaksi 1-5 arkipäivässä
Paljon maksutapoja Verkkopankki, Luottokortit, Klarna
Laaja valikoima Yli 10 000 tuotetta
Luotettava verkkokauppa 5 / 5 (Facebook)

Seurakunnan luottamushenkilön kirja 2019-2022

Taru Nieminen, Tytti Pietilä

28,90 

Tilapäisesti loppu

KustantajaKirjapaja
Julkaistu2018
Sivumäärä184
Koko210 x 145 x 17 mm
Tuotemuotopehmeäkantinen
ISBN / EAN9789522888495

Kirkko on monenlaisten muutosten keskellä, niin jäsenkehityksensä kuin yhteiskunnallisen asemansa suhteen. Tämä edellyttää laaja-alaista perehtyneisyyttä seurakuntien päättäjiltä. Seurakunnan luottamushenkilön kirja 2019-2022 tukee ja rohkaisee sekä uusia että kokeneita seurakuntien luottamushenkilöitä toimessaan.Kirjan artikkelit antavat ajantasaiset perustiedot siitä, mikä on luottamushenkilön tehtävä, millaista toimintaa seurakunnassa on ja millaisessa maailmassa seurakunta toimii. Lisäksi pohditaan kokonaiskirkon tehtävää ja esitellään seurakunnan taloutta, päätöksentekoprosessia ja johtamista. Mukana on myös kahden luottamushenkilön ajatuksia omasta asemastaan ja kirkon tulevaisuudesta.

Kirja julkaistaan yhteistyössä Agricolan / Kirkkopalvelut ry:n kanssa.
Taru Nieminen on teologi, kustannustoimittaja ja kirkon luottamushenkilö. Tytti Pietilä on kasvatustieteiden maisteri ja Seurakuntaopiston luottamushenkilökoulutuksesta vastaava kouluttaja.
Kirjoittajina on alansa parhaita asiantuntijoita eri puolilta Suomea: luottamushenkilöt Anniina Rantala ja Risto Rasimus, lakimiesasessori Sari Anetjärvi, hiippakuntasihteeri Jukka Helin, johtaja Risto Jukko, vs. kehitysjohtaja Jussi Laine, talousjohtaja Jouni Lätti, lähetysteologi Jaakko Rusama, kirkkoherra Satu Saarinen. Esipuheen on kirjoittanut Kuopion hiippakunnan piispa Jari Jolkkonen.

Tuotearvioita ei vielä ole.

Lisää arvio

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Seurakunnan luottamushenkilön kirja 2019-2022”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Tuotetunnus (SKU): 9789522888495 Osastot: , ,