Nopea toimitus Toimitetaan kuljetettavaksi 1-5 arkipäivässä
Paljon maksutapoja Verkkopankki, Luottokortit, Klarna
Laaja valikoima Yli 10 000 tuotetta
Luotettava verkkokauppa 5 / 5 (Facebook)

”Se on tervasta!” – Miehen tarinoita pienestä pojasta papaksi

Jukka Salminen

25,00 

  
KustantajaPäivä
Julkaistu2015
Sivumäärä123
Koko134 x 210 x 15 mm
Tuotemuotokovakantinen
ISBN / EAN9789524757430

Lauluntekijä Jukka Salmisen koskettavissa tarinoissa, elämän lastuissa kipunoivat kohtaaminen, kaipaava kysely, hetken hauraus ja väkevyys sekä luonnon kauneus ja sen hoitava hiljaisuus.

Kesäyö, Kesijärvi. Pienen pojan herkkään mieleen piirtyvät maisemat ja tarinat. Aamuauringon kirkkaus ja usvainen yö kuljettavat pojan kohti aikuisuutta. Elämän laineet pärskyvät, ja sukupolvien sidokset murtuvat. Askeleet vievät Suomen suvesta maan ääriin saakka. Pian poika huomaa olevansa jo itse pappa, joka kantaa pientä sylissään.
Lauluntekijän koskettavissa tarinoissa, elämän lastuissa kipunoivat kohtaaminen, kaipaava kysely, hetken hauraus ja väkevyys sekä luonnon kauneus ja sen hoitava hiljaisuus.
Jokainen kohtaaminen on ainutlaatuinen.
Minussa liikkuu, sinussa liikkuu.
Samoina emme erkane toisistamme.
Jukka Salminen tunnetaan kautta Suomen lauluistaan, joista tutuimpia on sävelmä Saviruukku. Häneltä on julkaistu lukuisia äänitteitä, nuottikirjoja ja musiikkinäytelmiä sekä muun muassa kirjat Tie, mies ja tähtitaivas (Päivä Osakeyhtiö 2012) ja Kaikessa Hän tulee vastaan (Päivä 2013). Vuonna 2002 Jukka Salminen voitti Salon lastenlaulukilpailun, vuonna 2009 kirkkohallitus palkitsi hänet elämäntyöpalkinnolla lauluntekijänä, ja vuonna 2015 Lasten Laulukaupunki ry myönsi hänelle Hyvätuuli-palkinnon.

Tuotearvioita ei vielä ole.

Lisää arvio

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “”Se on tervasta!” – Miehen tarinoita pienestä pojasta papaksi”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Tuotetunnus (SKU): 9789524757430 Osastot: , ,