Nopea toimitus Toimitetaan kuljetettavaksi 1-5 arkipäivässä
Paljon maksutapoja Verkkopankki, Luottokortit, Klarna
Laaja valikoima Yli 10 000 tuotetta
Luotettava verkkokauppa 5 / 5 (Facebook)

Sanat työssä

Pirkko Suua, Leena Väisänen, Mika Niemelä

26,90  24,21 

Tarjous on voimassa 31.5.2021 saakka.
  
KustantajaKirjapaja
Julkaistu2009
Sivumäärä144
Tuotemuotopehmeäkantinen
ISBN / EAN9789516079755

Onnistunut auttaminen perustuu tasavertaiseen vuoropuheluun.

Sanat työssä on vuorovaikutustaitojen oppikirja sosiaali- ja terveysalan opiskelijoille sekä ammattilaisille. Kirja tarkastelee työntekijän ja asiakkaan kohtaamista dialogin näkökulmasta. Dialogi on tasavertaista vuoropuhelua, jonka tavoitteena on, että tukea tarvitseva ihminen tulee kuulluksi ja autetuksi.
Sanat työssä esittelee toimiviksi osoittautuneita tapoja käydä vuoropuhelua kahden kesken. Teoksessa selvitetään myös, miten järjestää eri auttajatahojen välinen yhteistyö silloin, kun asiakkaan tarpeet sitä edellyttävät. Kirjassa kuvattuja käytäntöjä ovat esimerkiksi sanaketjujen muodostaminen, voimavarakeskeinen työskentely, defusing eli vaikeiden asioiden purku, perheinterventio sekä verkostotapaaminen ja sen valmistelu.
Lääketieteen tohtori Leena Väisänen toimii konsultoivana psykiatrina Oulun lähialueella. Terveystieteiden maisteri Mika Niemelä on vaativan erityistason perheterapeutti ja Toimiva lapsi & perhe -menetelmien kouluttaja. Terveydenhuollon maisteri Pirkko Suua toimii mielenterveystyön ja psykiatrisen hoitotyön lehtorina Oulun seudun ammattikorkeakoulussa.

Tuotearvioita ei vielä ole.

Lisää arvio

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Sanat työssä”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tuotetunnus (SKU): 9789516079755 Osastot: , ,