Nopea toimitus Toimitetaan kuljetettavaksi 1-5 arkipäivässä
Paljon maksutapoja Verkkopankki, Luottokortit, Klarna
Laaja valikoima Yli 10 000 tuotetta
Luotettava verkkokauppa 5 / 5 (Facebook)

Rukouksen tie

Samuel Chadwick

10,00  9,00 

Tarjous on voimassa 31.5.2021 saakka.
  
KustantajaKKJMK
Julkaistu2012
Sivumäärä120
Koko135 x 210 mm
Tuotemuotopehmeäkantinen
ISBN / EAN9789525866551

Saarnaaja, joka poltti saarnansa ja syttyi itse pyhän hengen tulesta!

”Suurin osa rukousta käsittelevistä kirjoista lisää kyllä järjen tietoa, mutta Samuel Chadwickin teos avartaa ymmärrystä sekä innostaa sydämiä kohtaamaan armon valtaistuimella istuvan Jumalan. Kiitän Jumalaa tästä arvokkaasta kirjasta; sillä on ollut suuri vaikutus elämääni ja hengelliseen työhöni.”
– Pastori Jim Cymbala, Brooklyn Tabernacle
Rukous on todellisen jumalisuuden koetinkivi
Uskonelämässä mikään ei ole niin vaikeaa kuin rukous. Kuitenkin avain elämään löytyy rukouskammiosta – salaisesta paikasta, jossa Jumala odottaa sinua.
Tässä tunnustusta saaneessa kirjassa Chadwick kertoo rukouksen voimasta sekä siitä, miten tulee rukoilla. Salli Chadwickin teoksen innoittaa sinua uudelleen rukouksen täyttämään elämään.
Kirjoittajasta:
1880-luvulla nuori Samuel Chadwick toimi erään itseriittoisen englantilaisen seurakunnan pastorina. Hän turhautui siinä määrin voimattomuuteensa, että kokosi kaikki saarnansa kasaan ja poltti ne. Välittömästi tämän jälkeen Pyhä Henki laskeutui hänen päälleen. Chadwickin seuraava saarna oli täynnä uutta elämää ja voimaa, ja tämän seurauksena seitsemän ihmistä antoi elämänsä Kristukselle. Seuraavien vuosien kuluessa hänen maineensa kasvoi niin, että kirkko oli täynnä jo puoli tuntia ennen kokousta ja poliisi oli kutsuttava paikalle ohjaamaan väkijoukkoja. Viimeisinä elinvuosinaan Chadwick toimi saarnaajakoulun rehtorina. Näinä vuosina hän kirjoitti tunnetuimman kirjansa, The Way of Pentecost, joka julkaistiin hänen kuolemansa jälkeen vuonna 1932.

Tuotearvioita ei vielä ole.

Lisää arvio

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Rukouksen tie”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tuotetunnus (SKU): 9789525866551 Osastot: , ,