Nopea toimitus Toimitetaan kuljetettavaksi 1-5 arkipäivässä
Paljon maksutapoja Verkkopankki, Luottokortit, Klarna
Laaja valikoima Yli 10 000 tuotetta
Luotettava verkkokauppa 5 / 5 (Facebook)

Rukoileva kädellinen

Lauri Kemppainen

Loppuunmyyty

19,00  17,10 

KustantajaPerussanoma
Sivumäärä149
Koko150 x 225 x 9 mm
Tuotemuotopehmeät, liepeelliset kannet
ISBN / EAN9789518886740

Kysymys uskonnosta ja sen roolista ihmisen elämässä on ollut vahvasti esillä viime vuosina. Uskonto on osa päivänpolttavaa maailmanpolitiikkaa. Ihmisen uskonnollisuus on nähty sekä väkivallan että rauhan lähteenä. Keskustelu uskonnosta ja uskonnottomuudesta on muotoutunut usein myös analyysiksi tieteen ja uskonnon suhteesta.

Rukoileva kädellinen -kirjassa Pappi lähestyy aihetta erityisesti yksilön kokemuksen ja kaipauksen kautta. Räiskyvän esseistisessä teoksessa hän pohtii uskonnollisuutta paitsi omien tuntojensa, myös kristillis-eksistentialistisen perinteen sekä kirjavien pop-kulttuuriesimerkkien valossa. Käsittelyn kirjo kurkottaa gangsta rapista Kurt Wallanderiin, Dostojevskista CSI:hin ja Matista ja Teposta Mestari Eckhartiin. Monien näyttäisi olevan aidosti vaikea ymmärtää, miksi aikuinen ihminen uskoo Jumalaan tai jeesus-satuihin.
Minun taas on vaikeampi ymmärtää, miksi aikuisen ihmisen on vaikea ymmärtää, miksi aikuinen ihminen uskoo Jumalaan. Ehkä tämä kirja on myös eräänlainen puolustuksen puheenvuoro. Kainuulaislähtöinen, nykyisin Helsingissä asuva Pappi (s. 1983) on samannimisen yhtyeen vokalisti ja sanoittaja. Koulutukseltaan hän on teologian maisteri. Rukoileva kädellinenon itsenäinen sisarteos Papin Syvyys-levylle.

Tuotearvioita ei vielä ole.

Lisää arvio

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Rukoileva kädellinen”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tuotetunnus (SKU): 9789518886740 Osastot: , ,