Nopea toimitus Toimitetaan kuljetettavaksi 1-5 arkipäivässä
Paljon maksutapoja Verkkopankki, Luottokortit, Klarna
Laaja valikoima Yli 10 000 tuotetta
Luotettava verkkokauppa 5 / 5 (Facebook)

Roseniusta nykysuomeksi 1-2

C. O. Rosenius (kirja tarpeeseen)

20,00  18,00 

Tarjous on voimassa 31.5.2021 saakka.
  
KustantajaAurinko Kustannus
Sivumäärä280
Koko110 x 180 mm
Tuotemuotopehmeäkantinen
ISBN / EAN9789522301802

KIRJA TARPEESEEN (TOIMITUSAIKA 2-4 VK)Roseniusta nykysuomeksi ilmestyi seitsemän taskukirjan sarjana 1970-luvulla. Nyt sarjan kaksi ensimmäistä osaa on koottu tähän kirjaan yhdeksi niteeksi. Ensimmäisessä osassa (Jumala on) keskitytään Jumalan todellisuuteen: Jumala on, hän on luonut meidät, hän haluaa olla ainoa Jumalamme. Hän auttaa meitä hädässämme ja on luvannut kuulla rukouksemme.

Toisessa osassa (Synti se on) perehdytään synnin todellisuuteen. Monien mielestä puhe synnistä on aikansa elänyttä. Kuitenkaan ihminen ei pääse irti vastuustaan Jumalan edessä. Roseniuksen ajatukset ovat käytännöllisiä ja sielunhoidollisia, avuksi jokaiselle, joka tahtoo oppia tuntemaan Jumalan ja ottaa hänen todesta.
urinko Kustannuksen Kirja tarpeeseen -palvelun avulla moni kauan kaivattu teos on taas saatavilla, nopeasti, varmasti ja vaivattomasti. Kirja painetaan tilauksen mukaan vaikka yksi kerrallaan, mutta uuden menetelmän ansiosta hinta pysyy silti kohtuullisena. Kirjat ovat pehmeäkantisia ja toimitusaika on noin kaksi viikkoa. Palveluun on valittu teoksia, jotka ovat olleet jo pitkään loppuun myytyjä.

Tuotearvioita ei vielä ole.

Lisää arvio

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Roseniusta nykysuomeksi 1-2”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tuotetunnus (SKU): 9789522301802 Osastot: , ,