Nopea toimitus Toimitetaan kuljetettavaksi 1-5 arkipäivässä
Paljon maksutapoja Verkkopankki, Luottokortit, Klarna
Laaja valikoima Yli 10 000 tuotetta
Luotettava verkkokauppa 5 / 5 (Facebook)

Pyyhittävä Lukutoukka -puuhakirja 6-8 v

Oppi & ilo

9,75 

  
KustantajaSanoma Pro
Julkaistu2018
Sivumäärä46
Koko297 x 210 x 18 mm
Tuotemuotopehmeäkantinen
ISBN / EAN9789526342511

Opi lukemaan puuhaillenPyyhittävä puuhakirja edistää lapsen lukemaanoppimista. Puuhatehtävät ratkeavat, kun lapsi itse lukee ja toimii lukemansa mukaan. Tehtäväkirja tarjoaa lisää haastetta taitojen karttuessa. Mukana pyyhittävä tussi.

Pyyhittävän Lu-ku-touk-ka-puuhakirjan avulla lukeminen alkaa luistaa! Monipuolisissa tehtävissä lähdetään liikkeelle isoilla kirjaimilla luettavista lyhyistä tavutetuista sanoista. Tehtävissä on kolme tasoa, joten haaste kasvaa taitojen karttuessa. Edetään isoista kirjaimista pieniin, helpoista äänteistä vaikeampiin ja lyhyistä sanoista pidempiin lauseisiin. Lapsi toteuttaa lukemaansa iloisen värikkäissä puuhatehtävissä, ja huomaa näin ymmärtäneensä lukemansa sanat ja myöhemmin pidemmätkin tekstit.
Tehtäväkirjan alkuun on koottu vanhemmalle vinkkilista, miten lapsen lukemaanoppimista voi helposti tukea ja kannustaa. Pyyhittävällä tussilla tehtävät voi tehdä yhä uudelleen, mikä vahvistaa oppimista ja tekee siitä hauskaa.
Lukemisen iloa!
Pyyhittävien Oppi&ilo-puuhakirjojen mukana on tussi, jolla tehtävät voi tehdä yhä uudelleen. Tussin jälki pyyhitään pois kuivalla paperilla tai Oppi&ilo-liinalla. Tusseja on saatavilla myös erikseen, eri värisinä.

Tuotearvioita ei vielä ole.

Lisää arvio

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Pyyhittävä Lukutoukka -puuhakirja 6-8 v”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tuotetunnus (SKU): 9789526342511 Osastot: , ,