Nopea toimitus Toimitetaan kuljetettavaksi 1-5 arkipäivässä
Paljon maksutapoja Verkkopankki, Luottokortit, Klarna
Laaja valikoima Yli 10 000 tuotetta
Luotettava verkkokauppa 5 / 5 (Facebook)

Pienten pyhien eväät

Kari Pekka Kinnunen

22,20 

Tilapäisesti loppu

KustantajaHerättäjä-Yhdistys
Julkaistu2021
Sivumäärä243
Koko199 x 125 x 17 mm
Tuotemuotopehmeäkantinen
ISBN / EAN9789518781595

Kari Pekka Kinnusen uutuusteos Pienten pyhien eväät kattaa yhdessä edellisen teoksen Pyhistä pyhimmät kanssa kaikki kirkkovuoden pyhäpäivät.

Kari Pekka Kinnuselta ilmestyi pari vuotta sitten kirkkovuoden juhlapyhistä suosittu kirja Pyhistä pyhimmät. Se saa nyt jatko-osan Pienten pyhien eväät. Yhdessä nämä kaksi kirjaa kattavat kaikki kirkkovuoden pyhäpäivät.

Pienten pyhien eväissä Kari Pekka Kinnunen kertoo, millaisia leipiä on pyhäpäivien siemenviljasta hänen uunissaan paistunut. Tuttuun tapaansa hän kertoo pyhien aiheista ja merkityksestä niin, että teksti on sekä helppo ymmärtää että herättää ajatuksia.

– Tämä kirja tarjoaa eväspaketin jokaista pientä sunnuntaita varten. Lisäksi se on tarkoitettu herättämään ruokahalua ja toimimaan kuin ennen ateriaa tarjottava aperitiivi tai tapas-annos: ehkä kiinnostut saamaan lisää pureskeltavaa, ja niin lähdet kirkkomatkalle tai seuroihin, osallistut etämessuun radiosi tai televisiosi kautta, tutkailet tarkemmin päivän tunnussanaa tai vain meditoit kirjasta lukemaasi, Kinnunen sanoo.

 

Kinnusen aiempien teosten tavoin myös Pienten pyhien eväät palvelee paitsi yksittäistä lukijaa, myös seurakunnan työntekijöitä ja vapaaehtoisia näiden valmistellessa saarnoja ja puheita. Kirjan tekstit sopivat myös seurakunnallisten piirien aineistoksi joko sellaisenaan tai virikemateriaalina.

Kirjan kannessa ja kuvituksessa on käytetty Christer Åbergin teosta Veni, Sancte Spiritus. Valokuvat on ottanut Aleksi Kinnunen.

Paino 0.326 kg

Tuotearvioita ei vielä ole.

Lisää arvio

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Pienten pyhien eväät”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.