Nopea toimitus Toimitetaan kuljetettavaksi 1-5 arkipäivässä
Paljon maksutapoja Verkkopankki, Luottokortit, Klarna
Laaja valikoima Yli 10 000 tuotetta
Luotettava verkkokauppa 5 / 5 (Facebook)

Peruuta diabetes

Jakob Valdma

29,90  26,91 

Tarjous on voimassa 31.5.2021 saakka.
  
KustantajaFitra
Julkaistu2019
Sivumäärä207
Koko246 x 177 x 20 mm
Tuotemuotokovakantinen
ISBN / EAN9789523501478

Yhä useammat ihmiset etsivät uusia vaihtoehtoja, joilla pystyvät itse vaikuttamaan omaan hyvinvointiin. Peruuta diabetes on viimeisimpään tutkimusnäyttöön perustuva kirja 2 tyypin diabeetikoille, esidiabeetikoille ja riskiryhmäläisille. Kirja antaa lukijalle kaikki työkalut elintapamuutoksen tekemiseen ja diabeteksen tehokkaaseen omahoitoon.

Kirjassa esitellään tärkeimmät konseptit tyypin 2 diabeteksen elintapa- ja omahoidon kannalta. Kirjan käydään läpi uusin tutkimusnäyttö ja teoria 2 tyypin diabeteksen ja metabolisen oireyhtymän syntymisestä ja patofysiologiasta. Siinä avataan omahoidon periaatteet ja elintapamuutoksen tekeminen ja käydään yksitellen läpi elintapahoidon tärkeimmät keinot.
Kirja tarjoaa työkaluja myös valmennus- ja terveydenhuollon ammattilaisille. Elintapahoidon konseptit esitellään tieteellisen näkökulman kautta, mutta ovat ymmärrettävissä myös ilman terveydenhuollon ammattipätevyyttä. Kaikki teoriat ja suositukset perustuvat näyttöön tai vahvaan empiiriseen kokemukseen lääkärinä.
Jakob Valdma on lääkäri, Trainer4you koulutettu personal trainer ja ravintovalmentaja, joka on perehtynyt elintapasairauksien hoitoon ja hoitanut Suomalaisia diabeetikkoita vuodesta 2011. Jakob on tuottanut monenlaista sisältöä yrityksensä Diafreen kautta, joka tarjoaa elintapahoitoa etävalmennuksina 2 tyypin diabeetikoille.

Tuotearvioita ei vielä ole.

Lisää arvio

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Peruuta diabetes”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tuotetunnus (SKU): 9789523501478 Osastot: , ,