Nopea toimitus Toimitetaan kuljetettavaksi 1-5 arkipäivässä
Paljon maksutapoja Verkkopankki, Luottokortit, Klarna
Laaja valikoima Yli 10 000 tuotetta
Luotettava verkkokauppa 5 / 5 (Facebook)

Pelon murtaminen

John Bevere

Loppuunmyyty

15,00  13,50 

KustantajaKKJMK
Julkaistu2.p. 2010
Sivumäärä213
Koko135 x 205 mm
TuotemuotoPehmeäkantinen
ISBN / EAN9789525114690

Vaella Jumalalta saamaasi auktoriteettia käyttäen, tai joku toinen vie sen sinulta ja käyttää sitä sinuaa vastaan.” Jokainen on joskus ollut elämänsä aikana peloissaan!Tiedätkö oikeasti, miksi se tapahtui tai kuinka voit estää sitä tapahtumasta uudelleen? John Bevere paljastaa uhkat ja paineet, murtaa pelon otteen ja opettaa sinua vapauttamaan Jumalan lahjat käyttöön ja antamaan Hänen hallita Herrana elämässäsi.

Tiedätkö oikeasti, miksi se tapahtui tai kuinka voit estää sitä tapahtumasta uudelleen? John Bevere paljastaa uhkat ja paineet, murtaa pelon otteen ja opettaa sinua vapauttamaan Jumalan lahjat käyttöön ja antamaan Hänen hallita Herrana elämässäsi.
SINÄ VOIT TEHDÄ SEN!
Kohtaa pelon niljakkaat juuret, ja opi, miksi sinun on niin vaikeata sanoa ”ei”, miksi pelkäät vastakkainasettelua, miksi välttelet konflikteja ja miksi käytät niin paljon energiaa miellyttääksesi muita.
Älä anna pelkosi pidätellä itseäsi! Ravistele itsesi vapaaksi masennuksesta, toivottomuudesta ja hämmennnyksestä ja vaella uudessa rohkeudessa ja luottamuksessa Jeesuksen Kristuksen voimassa.

Tuotearvioita ei vielä ole.

Lisää arvio

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Pelon murtaminen”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tuotetunnus (SKU): 9789525114690 Osastot: , ,