Nopea toimitus Toimitetaan kuljetettavaksi 1-5 arkipäivässä
Paljon maksutapoja Verkkopankki, Luottokortit, Klarna
Laaja valikoima Yli 10 000 tuotetta
Luotettava verkkokauppa 5 / 5 (Facebook)

Parantava ateria

Perry Stone

21,00  18,90 

Tarjous on voimassa 31.5.2021 saakka.
  
KustantajaKuva ja Sana
Julkaistu2009
Sivumäärä252
Tuotemuotopehmeäkantinen
ISBN / EAN9789515852144

Uuden liiton leivän ja viinin merkitys kristitylle.”Ehtoollista nauttiessani tunnen suurta helpotusta tietäessäni, etten tukeudu jonkun toisen ihmisen rukoukseen tai uskoon, vaan Jumalan liittoon sisältyvään totuuteen!” – PERRY STONE

JUMALA TEKI LIITON IHMISEN KANSSA.
JUMALA OSOITTI LIITOLLAAN HUOLEHTIVANSA OMISTAAN HENGELLISESTI, TUNNE-ELÄMÄN, RUUMIIN TERVEYDEN, TOIMEENTULON PUOLESTA.
JUMALA VAIKUTTAA KOKO IHMISEN EHEYTEEN ARMON VÄLINEILLÄ KÄTTEN PÄÄLLEPANON, VOITELUN, ERITYISESTI HERRAN PÖYDÄN KAUTTA.
Kirkkokunnalliset rajat ylittävä heprealaisen maailman tuntija ja Uuden testamentin luovuttamattomien fundamenttien syvällinen tulkitsija tri PERRY STONE tiivistää kolme vuosikymmentä kestäneen tutkimuksensa Jeesuksen asettaman yhteysaterian syvimmästä liittomerkityksestä tässä kirjassa. Ehtoollinen ei ole maaginen kaava eikä pelkkä muistoateria. Se on Messiaan juhla Jumalan valtakunnan todellisuudessa tässä ja nyt. Mannan salaisuus yhtyy Getsemanen puutarhassa Karitsan vereen ja puristettuun öljyyn.
Kuinka ja missä nautitaan Herran ateria – eikö se olekaan rajattu vain pyhien seurakunnan yhteisiin jumalanpalveluksiin? Onko ehtoollinen sallittu perhepiirissä? Voisiko sairauksista parantumisen yksi este olla siinä, etteivät uskovat yleisen pappeuden piirissä murra leipää ja osallistu viinipuun antiin kodeissaan? Herran pöytä on seitsemän siunauksen liiton keskipiste. Herran pöytä on yhteydessä perhealttariin. Herran pöydän jumalallisten antien käsittämisessä on vastavoima ennenaikaiselle kuolemalle. Valmistaudu armon alla Herran pöytään.
Tri Perry Stone on pastori neljännessä polvessa. Hän johtaa kansainvälistä evankelioimisjärjestöä THE VOICE OF EVANGELISM Clevelandissa, Tennesseessä. Hän on radio- ja tv- sekä suurten konferenssien julistaja. Hän on kirjoittanut kolmisenkymmentä kirjaa. Hänet tunnetaan erinomaisena Israelin ystävänä ja puolestapuhujana. Perry Stone on avioliitossa Pamin kanssa. Heillä on kaksi lasta.
Ehtoollinen on voimallinen, koska se perustuu Jumalan kanssamme solmimaan liittoon. Se siirtää inhimilliset paineet pois sellaisen ihmisen harteilta, joka ajattelee, että hänellä täytyy olla luja usko tai hänen täytyy sovittautua johonkin tiettyyn ilmapiiriin tai kokea valtavaa voitelua parantuakseen.

Tuotearvioita ei vielä ole.

Lisää arvio

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Parantava ateria”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tuotetunnus (SKU): 9789515852144 Osastot: , ,