Nopea toimitus Toimitetaan kuljetettavaksi 1-5 arkipäivässä
Paljon maksutapoja Verkkopankki, Luottokortit, Klarna
Laaja valikoima Yli 10 000 tuotetta
Luotettava verkkokauppa 5 / 5 (Facebook)

Päiväkoti alkaa, Pikku karhu

Dany Aubert

23,00 

  
KustantajaLasten Keskus
Julkaistu2020
Sivumäärä24
Koko294 x 222 x 10 mm
Tuotemuotokovakantinen
ISBN / EAN9789523542921

Päiväkodin aloittaminen on jo ihan kulman takana, mutta Pikku Karhu ei ole siitä kovin innoissaan. ”En halua mennä päiväkotiin”, se mukisee. Pikkusiskosta sen sijaan olisi hurjan hauskaa pakata reppu, leikkiä kaiket päivät ystävien kanssa ja saada oma opettaja, joka lukisi kivoja tarinoita. ”Höh, Pikku Karhu saa kaiken”, sisko purnaa.Äiti ja isä auttavat Pikku Karhua hellästi valmistautumaan päiväkodin aloitukseen. Lopulta Pikku Karhu vakuuttuu siitä, että ehkä päiväkoti sittenkin on oikea paikka sellaisille isoille kontioille kuin se itse on. Ja onneksi päiväkoti on niin suuri, että sinne mahtuvat Pikku Karhun kaveritkin.Herkästi kuvitettu, hellyttävä kirja tukee pienten lasten elämän tärkeässä ja usein pelottavassakin virstanpylväässä lämpimästi ja kannustavasti.

Ranskalainen Catherine Leblanc on kirjoittanut lukuisia lastenkirjoja, joissa käsitellään lasta kiinnostavia ja lapsen kasvua tukevia teemoja.
Ranskalais-saksalainen Eve Tharlet on kuvittanut satoja rakastettuja lastenkirjoja. Tekijäkaksikko on aiemmin julkaissut mm. kirjat Rakastatko minua, jos…, Kun minusta tuli isoveli ja Liian iso, liian pieni.

Tuotearvioita ei vielä ole.

Lisää arvio

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Päiväkoti alkaa, Pikku karhu”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tuotetunnus (SKU): 9789523542921 Osastot: , ,