Nopea toimitus Toimitetaan kuljetettavaksi 1-5 arkipäivässä
Paljon maksutapoja Verkkopankki, Luottokortit, Klarna
Laaja valikoima Yli 10 000 tuotetta
Luotettava verkkokauppa 5 / 5 (Facebook)

Operaatio Ninive – 39 päivää Joonan kanssa

Veli Andreas & Al Janssen

15,00 

  
KustantajaPäivä
Julkaistu2018
Sivumäärä110
Koko134 x 210 x 9 mm
Tuotemuotopehmeäkantinen
ISBN / EAN9789524759274

Kirja kutsuu 39-päiväiselle matkalle läpi Joonan kirjan. Tarjolla on haastavia, radikaaleja ratkaisuja aikamme ongelmiin.

Mitä seuraa, jos laiminlyöt Jumalan antaman kutsun ja tehtävän? Raamatussa profeetta Joona teki näin. Hän sai Jumalalta tehtävän, jota ei olisi halunnut toteuttaa. Joona tiesi mielestään itse paremmin, kuinka ”Operaatio Ninive” olisi pitänyt hoitaa. Ninivenlaakso on ollut viime vuosina uutisten keskipisteessä ISIS-taistelijoiden ja Irakin sisällissodan tiimoilta. Joonan kirjan sanoma on ajankohtainen: olemmeko valmiita noudattamaan Jumalan kutsua – vaikka Niniveen? ”Operaatio Ninive” kutsuu 39-päiväiselle matkalle läpi Joonan kirjan. Tarjolla on haastavia kysymyksiä ja radikaaleja ratkaisuja aikamme ongelmiin.
Veli Andreas lähti salakuljettamaan Raamattuja rautaesiripun takana oleville kristityille vuonna 1955. Työstä kehittyi Open Doors International -järjestö. Al Janssen on kirjoittanut yksin tai toisten kanssa yli 25 kirjaa. Hän on työskennellyt Open Doors Internationalin viestintäjohtajana.
”Operaatio Ninive herättelee meitä ’pullamössökristittyjä’ Jumalan kutsulle tässä maailmassa. Mikä on sinun tehtäväsi tässä kokonaisuudessa? Lue jos uskallat – muutut ehkä pysyvästi.”
-Miika Auvinen, toiminnanjohtaja, Open Doors Finland ry

Tuotearvioita ei vielä ole.

Lisää arvio

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Operaatio Ninive – 39 päivää Joonan kanssa”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tuotetunnus (SKU): 9789524759274 Osastot: , ,