Nopea toimitus Toimitetaan kuljetettavaksi 1-5 arkipäivässä
Paljon maksutapoja Verkkopankki, Luottokortit, Klarna
Laaja valikoima Yli 10 000 tuotetta
Luotettava verkkokauppa 5 / 5 (Facebook)

Oona ja Eetu – päivä hoidossa

Mervi Wäre, Katri Kirkkopelto

Loppuunmyyty

8,00  7,20 

KustantajaLasten Keskus
Julkaistu2. p. 2011
Sivumäärä23
Koko175 x 200 x 8 mm
Tuotemuotokovakantinen
ISBN / EAN9789516278301

Ulkovaatteet naulakkoon, sisätossut jalkaan ja turvalelu kainaloon – päivä hoidossa voi alkaa!Oona ja Eetu viettävät touhukkaan päivän päiväkodissa ulkoillen, syöden, leikkien, nukkuen – ja välillä kotiväkeä ikävöiden. Kirjassa kerrotaan, mitä päiväkodissa tapahtuu. Samalla käsitellään tunteita, joita lapsi kokee hoidossa kodin ulkopuolella. Ikäväkin voi päivän aikana yllättää pienen ihmisen. Lapsi selviää ikävästä, kun hän tietää ja luottaa siihen, että äiti tai isä tulee häntä noutamaan.

Päivähoidon aloittaminen on koko perheelle tärkeä elämänvaihe, joka herättää monenlaisia tunteita ja kysymyksiä. Kirjaa lukiessa aikuinen voi yhdessä lapsen kanssa tutustua uuteen tilanteeseen ja pohtia tuntemuksia, joita uuteen tilanteeseen liittyy. Lasten on helppo samaistua kirjan päähenkilöihin Oonaan ja Eetuun. Hellyttävät kuvat sekä selkeä ja hyväntuulinen teksti innostavat perheen pienimpiäkin tutkimaan ja keskustelemaan. Kirja sopii luettavaksi niin kotona kuin päiväkodissa.
Maineikas, monia oppikirjasarjoja tehnyt opettaja, oppikirjailija Mervi Wäre eläytyy lapsen maailmaan lämmöllä ja huumorilla. Oona ja Eetu – Päivä hoidossa on Wäreen ensimmäinen pienille lapsille suunnattu kuvakirja.
Kuvittaja Katri Kirkkopelto on tehnyt useita kuva- ja oppikirjakuvituksia. Hänen herkkä, taidokas kynänjälkensä ihastuttaa niin lapsi- kuin aikuislukijaakin. Päivä hoidossa on ensimmäinen yhteinen kuvakirja tältä kokeneelta parivaljakolta.

Tuotearvioita ei vielä ole.

Lisää arvio

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Oona ja Eetu – päivä hoidossa”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tuotetunnus (SKU): 9789516278301 Osastot: , ,