Nopea toimitus Toimitetaan kuljetettavaksi 1-5 arkipäivässä
Paljon maksutapoja Verkkopankki, Luottokortit, Klarna
Laaja valikoima Yli 10 000 tuotetta
Luotettava verkkokauppa 5 / 5 (Facebook)

Ole turvallisella mielellä

Tapani Suonto

16,00 

Varastossa

  
KustantajaOne Way Mission
Julkaistu2013
Sivumäärä94
Koko115 x 180 x 7 mm
Tuotemuotopehmeäkantinen
ISBN / EAN9789526762135

Nuori mies huohottaa puhelimessa: ”Soitan eräästä raamattukoulusta. Täällä on opetettu tällä viikolla demoneista ja illalla on kokous, jossa on tarkoitus ajaa oppilaista ulos saatanaa. Minua pelottaa ihan kauheasti. Mitä minun pitäisi tehdä?”

Syvästi masentunut mies lähettää minulle sähköpostia: ”Olen uskovainen mies. Minusta on vuosia sitten yritetty ajaa ulos demoneja. Mitään ei kuitenkaan tapahtunut. Sen jälkeen olen ollut avain rauniona ja täynnä ahdistusta. Uskonelämästäni on kadonnut kaikki ilo ja kärsin masennuksesta. En tahdo jaksaa enää elää. Voitko auttaa minua?”
Nämä hätähuudot ovat vain pintaraapaisu siitä ahdistuksesta, jonka keskellä monet vilpittömät uskovat elävät tänään. Kyseessä eivät ole psyykkisesti sairaat ihmiset, jotka elävät omissa harhoissaan. Monet ovat henkisesti täysin terveitä, hyvin koulutettuja ja jopa merkittävässä asemassa yhteiskunnassa. Heitä löytyy lähes kaikkien kirkkokuntien piiristä.
Seurakunnan tehtäväksi on annettu evankeliumin julistaminen, jotta perkeleen rääkkäämät ihmiset saisivat avun. Missä on menty metsään, kun tuo evankeliumi, joka alkutekstissä tarkoittaa ilosanomaa, ajaa ihmiset itsemurhan partaalle?
”Ole turvallisella mielellä” on todella tarpeellista luettavaa monien harhaoppien repimälle seurakunnalle. Helppotajuinen ja omaan kokemukseen pohjautuva kirja ohjaa lukijan Raamatun turvalliselle perustalle ja auttaa ymmärtämään, mistä aikamme erilaiset eksytykset nousevat.

Tuotearvioita ei vielä ole.

Lisää arvio

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Ole turvallisella mielellä”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tuotetunnus (SKU): 9789526762135 Osastot: , ,