Vaikkapa soijassa ja mirinissä haudutettua retikkaa, kurpitsaa tai nikujaga-lihapataa, misossa haudutettua makrillia. Kananmunaruokia, inkivääripossua. Kara-agea, tempuraa ja tonkatsua. Ja kun arkena ruokaa tehdään, reseptin on oltava riittävän helppo – muuten sen paikka ei ole tässä kirjassa. Oishii jatkaa suosittujen Okazu- ja Okashi-kirjojen sarjaa, joka tutustuttaa lukijansa japanilaisen ruoan maailmaan
pitkälle sushirajan tuolle puolen. Kirjan kuvista ja ulkoasusta vastaavat valokuvaaja Nina Karlsson ja graafinen suunnittelija Eeva Värtö.
Oishii – japanilaista kotiruokaa
Heikki Valkama
31,45 €
Suuri osa suomalaisistakin tuntee jo sushin tai vaikka raamenin, mutta ne edustavat tyypillisesti ravintolassa tarjottavaa ruokaa. Mitä siis on japanilainen kotiruoka?
Vain saatavilla, toimitusaika arkipäivää
Toimituskulut alkaen 7,90€
Tuotetunnus (SKU):
9789523635197
Osastot: Ruoka ja leivonta, Uutuudet
Kuvaus
Lisätiedot
Kustantaja | Teos |
Julkaistu | 2024 |
Sivumäärä | 165 |
Koko | 225 x 145 mm |
Tuotemuoto | kovakantinen |
ISBN / EAN | 9789523635197 |
Arviot (0)
Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Oishii – japanilaista kotiruokaa” Peruuta vastaus
Arviot
Tuotearvioita ei vielä ole.