Nopea toimitus Toimitetaan kuljetettavaksi 1-5 arkipäivässä
Paljon maksutapoja Verkkopankki, Luottokortit, Klarna
Laaja valikoima Yli 10 000 tuotetta
Luotettava verkkokauppa 5 / 5 (Facebook)

Muuta maailmasi

Francis Chan

10,00  9,00 

Tarjous on voimassa 31.5.2021 saakka.
  
KustantajaKKJMK
Julkaistu2014
Sivumäärä267
Koko135 x 210 x 19 mm
Tuotemuotopehmeäkantinen
ISBN / EAN9789525866940

Elämäsi voi olla mielenkiintoinen seikkailuJeesus antoi seuraajilleen käskyn seuratkaa minua ja lupauksen varustan teidät etsimään toisia seuraajikseni. Meidät tehtiin että tekisimme opetuslapsia. Tämä kirja suunniteltu opetuslapseuttamista silmälläpitäen ja se varustaa sinut jatkamaan Jeesuksen palvelutyötä.

Yksinkertainen, käytännöllinen, raamatullinen, hyödyllinen ja henkilökohtainen työkalu Jeesuksen opetuslapsille jotka haluavat tehdä Jeesuksen opetuslapsia.
– David Platt.
Tämä kirja on tarkoitettu antamaan meille valmiudet suorittaa Jeesuksen antama tehtävä. Jokaiseen kirjan 24 osioon liittyy myös viedoa, jossa opettajina toimivat David Platt sekä Francis Chan.
Yksi plus yksi plus yksi… Kirja auttaa mei,tä tekemään samoin kuin Jeesus teki: julistamaan evankeliumia ja opettamaan ihmisiä, jotka taas kertovat sen muille ja niin edelleen, kunnes koko maailma on kuullut Jeesuksesta.
Francis Chan on pastori ja suosittu puhuja, joka on tunnettu innokkaasta ja raamatullisesta puhetavastaan. Hän toimii useiden hyväntekeväisyysjärjestöjen hallituksissa jaon myös kirjoittanut monia menestysteoksia. Hän asuu perheineen San Franciscossa.
Mark Beuving toimii apulaisprofessorina Eternity Biible Collegessa. Hän asuu perheineen Etelä-Kaliforniassa.

Tuotearvioita ei vielä ole.

Lisää arvio

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Muuta maailmasi”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tuotetunnus (SKU): 9789525866940 Osastot: , ,