Nopea toimitus Toimitetaan kuljetettavaksi 1-5 arkipäivässä
Paljon maksutapoja Verkkopankki, Luottokortit, Klarna
Laaja valikoima Yli 10 000 tuotetta
Luotettava verkkokauppa 5 / 5 (Facebook)

Mitätöity

Tuulikki Jääskeläinen

20,00  18,00 

Varastossa

Tarjous on voimassa 31.5.2021 saakka.
  
KustantajaOne Way Mission
Julkaistu2012
Sivumäärä142
Koko135 x 210 x 10 mm
Tuotemuotopehmeäkantinen
ISBN / EAN9789526762128

Monen ihmisen elämää varjostaa häpeä ja riittämättömyys. Lapsuudessa lyödyt haavat ja tuomiot kulkevat mukana, vaikka ne kuinka haluaisi unohtaa ja sivuuttaa. Määrittelemätön paha olo ja suorittamisen pakko nouset pintaan lupaa kysymättä.Kirja rohkaisee lukijaa luottamaan, että pahimmistakin lyönneistä ja kivuista on mahdollisuus parantua – ja myös lupa puhua.

Kirjan päähenkilön Saaran tie särjetystä lapsesta toisten auttajaksi on koskettava ja toivoa antava kasvutarina. Jumalan rakkaus ja Hänen lähettämänsä rakastavat ihmiset ovat aurinko, joka voi sulattaa minkä tahansa ikiroudan. Koskaan ei ole liian myöhäistä.
Kirja valaisee myös ihanasti sitä, että keskeneräisinäkin voimme olla Jumalan käytössä ja siunauksena toisille ihmisille.
Saaran tarina on tosikertomus. Saaran löytämä apu voi olla viitoittamassa tietä ulos ahdingosta myös lukijan elämässä. Kirja päähenkilö toivookin, että hänen tarinansa voisi auttaa muita rikottuja ja mitätöityjä. ”Toivon todella, että muiden ei tarvitsisi odottaa neljääkymmentä vuotta vapautuakseen, kuten minulle kävi”, sanoo Saara.
Kirjan on kirjoittanut Tuulikki Jääskeläinen. Kaikkien kirjassa esiintyvien henkilöiden nimet on muutettu yksityisyyden suojaamiseksi. Kirjan tuotto menee One Way Missionin Intian työn hyväksi.

Tuotearvioita ei vielä ole.

Lisää arvio

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Mitätöity”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tuotetunnus (SKU): 9789526762128 Osastot: , ,