Nopea toimitus Toimitetaan kuljetettavaksi 1-5 arkipäivässä
Paljon maksutapoja Verkkopankki, Luottokortit, Klarna
Laaja valikoima Yli 10 000 tuotetta
Luotettava verkkokauppa 5 / 5 (Facebook)

Mitä on armo?

Michael L.Brown

10,00  9,00 

Tarjous on voimassa 31.5.2021 saakka.
  
KustantajaKKJMK
Julkaistu2015
Sivumäärä465
Koko140 x 215 x 35 mm
Tuotemuotokovakantinen
ISBN / EAN9789527058145

Äärimmäisen armon julistuksen vaarat!

Olen todella kiitollinen Michael Brownin kaltaisista johtajista, jotka puolustavat rohkeasti raamatullisen armonsanoman ihmeellistä totuutta.
-Mike Bickle, IHOP-KC -rukouskeskuksen perustaja
Michael Brown on mestari puolustamaan totuutta.
– Steve Hill, evankelista
Tohtori Brown kirjoittaa intohimoisesti, voimallisesti ja vakuuttavasti käsitellen Raamatun tekstejä mestarillisella tavalla.
– Tri Daniel Juster, Tikkun International -järjestön johtaja
Äärimmäisen armon julistuksen vaarat!
2000-luvun suuri eksytys
ikana, jolloin seurakunta tarvitsee kipeästi herätyshuutoa ja tuoretta kohtaamista Jeesuksen kanssa, liioiteltu armonsanoma tuudittaa monia uneen. Tätä opetusta väitetään uudeksi ilmestykseksi armosta, ja se saavuttaa suosiota, mutta onko se totta? Vai ollaanko ihmeellistä armon sanomaa turmelemassa virheillä, jotka johtavat luopumukseen, kompromisseihin ja jopa uskon hylkäämiseen?
Mitä on armo? tarkastelee tämän armon uskonpuhdistuksen monien kannattajien tärkeimpiä opinkohtia ja vertaa niitä Jumalan Sanan opetuksiin rukouksen hengessä. Kirjasta löydät vastauksia muun muassa seuraaviin kysymyksiin:
– Miten syntimme vaikuttavat suhteeseemme Jumalan kanssa?
– Mitä merkitystä Vanhalla Testamentilla on uskollemme?
– Mitä Jeesuksella on itse asiassa sanottavaa armosta?
Raamatun aitoa armonsanomaa vesittämättä Michael Brown esittää tosiasiat, osoittaa tämän houkuttelevan julistuksen vaarat ja näyttää, miten välttyä joutumasta eksytetyksi.
Kirjoittajasta:
Michael L. Brown toimii rehtorina perustamassaan FIRE -raamattukoulussa, joka valmentaa kristilliseen johtajuuteen. Koulu on syntynyt herätyksen tulesta, ja sen työnäkynä on aitoon ja uskolliseen Jeesuksen opetuslapseuteen varustaminen. Michael Brownilla on tohtorintutkinto New Yorkin yliopistosta Lähi-idän kielissä ja kirjallisuudessa, ja hänet tunnetaan yhtenä tämän päivän johtavista messiaanisista juutalaisista tutkijoista maailmassa. Hän juontaa maanlaajuista päivittäistä radio-ohjelmaa The Line of Fire ja on kirjoittanut yli kaksikymmentä kirjaa, mukaan lukien Herätys! Hiekkalinnoista kalliolle.

Tuotearvioita ei vielä ole.

Lisää arvio

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Mitä on armo?”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tuotetunnus (SKU): 9789527058145 Osastot: , ,