Nopea toimitus Toimitetaan kuljetettavaksi 1-5 arkipäivässä
Paljon maksutapoja Verkkopankki, Luottokortit, Klarna
Laaja valikoima Yli 10 000 tuotetta
Luotettava verkkokauppa 5 / 5 (Facebook)

Miksi, Jeesus?

Matti Vuolanne

23,00  20,70 

Tarjous on voimassa 31.5.2021 saakka.
  
KustantajaKuva ja Sana
Julkaistu2005
Sivumäärä155
Tuotemuotokovakantinen

Rakas Jeesus, monet sanasi ja tekosi, myös koko persoonallisuutesi ovat usein olleet käsittämätön arvoitus itselleni ja ehkä muillekin. Sen tähden, seuraavassa joukko miksi-kysymyksiä. Minulta Sinulle. Niiden kohdalla en aina ole ymmärtänyt Sinua enkä hyväksynyt toimiasi. Olen jopa loukkaantunut ja katkeroitunut Sinuun ja Isääsi. Kuitenkaan Sinä et ole menneiden vuosikymmenten aikana torjunut kysymyksiäni tai loukkaantunut minuun.

Porin rovasti Matti Vuolanne on kiistämättä Suomen legendaarisimpia pappeja. Hänen rohkeat saarnansa, lämmin sielunhoitonsa ja osallistuva rukouspalvelu kaikkinaisissa tarpeissa olevien puolesta, tauluhuutokaupat lähetyksen hyväksi ja kenties ylitse kaiken muun hänen lähetysmatkansa itärajan toiselle puolelle ovat laatumerkkejä, joista Matti-Pappi tunnetaan.
Tämän kirjan kansien välistä löytyy vielä yksi uusi piirre erikoisesta julistaja/ kirjailijasta. Matti Vuolanne esittää kysymyksiä suoraan Jeesukselle. Ja saa vastauksia. Millaisia vastauksia? Miten se tapahtuu?
Tämä on hyvin henkilökohtainen kirja. Oli keskiyö Siperian pääkaupungissa Novosibirskissa 1993, kun Jumala käynnisti kirjan tekemisen, sekä sen, millaiseen muotoon se on laadittava. Jumala halusi lohduttaa ja rohkaista minua ja nyt sinua, lukijani. Siksi, että sinä voisit omien monimuotoisten Pyhän Hengen armolahjojesi välityksellä juurruttaa Jumalan viestit ihmissydämiin. Kun emme ymmärrä, saamme kysellä Jeesukselta.
Jeesuksen opetuslapset eivät aina ymmärtäneet. Eivätkä uskaltaneet kysyä. Matti Vuolanteen kirja kysyy. Vastauksin.

Tuotearvioita ei vielä ole.

Lisää arvio

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Miksi, Jeesus?”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tuotetunnus (SKU): 9515851424 Osastot: , ,